BurcuYlmazzz Saracn ben beylikduzu devlet hastanesine gidiyorum telefonla ariyorsunuz haftanizi soyleyin 5hafta oluyor egitim katilim belgesi veriliyor bitince benim 3. Gidisim Son iki dersimiz kaldi ama faydali oluyor 😊
Neseyakut BurcuYlmazzz gerek görmedi. Kilo alımının olması gerektiği gibi gittiğini söyledi. Eğer aşırı kilo artışı olursa yaparız dedi. Ailemde şeker olup olmadığını sormuştu bir de
Bulutalazinannesi Saracn kolan daha uygun o zaman. Beylikdüzü kolana gidiyorum şuanlık normal 1900sezeryan 2700 tl diğerlerine göre uygun o halde
burcuakbasss BurcuYlmazzz @_RainBow Kizlar anladigim kadariyla esenyurt cevresinde oturuyosunuz. Size tek bisey soyliyim kesinlikle ve kesinlikle avcilarda kendi ozel klinigi olan turkan hanima gidin. Ben 4 gunluk lohusayim ama inanin nasil dogurdugumu anlamadim bile. Muayene ucretleride 6 haftada bir kez oduyosunuz yani ilk haftalar ucer haftayla gidiceksiniz muayaneye iki gidiste bir odiyceksiniz
_RainBow burcuakbasss bende 22 haftamdayım teşekkür ederim tavsiyen için. Diler hanımdan memnunum bende fakat hastane biraz fiyat yönünden madur ediyor hani yeni yıldan sonrada yaparlar diye düşünmeye başladım. Veririm onda sıkıntım yok ama devamlı yükselmesi sinirimi bozdu sadece hayırlısı bakalım ☺️Hiç olmazsa bir alternatifim olsun diyorum
bktyldz Merhaba, bende Diler hanımın hastasıyım. Kendisinden gayet memnunum. Mesafeli, kibar ve güleryüzlü. Her konuda sorularımı gayet anlaşılır bir dille cevaplıyor, çok fazla da soru sormama fırsat kalmıyor da aslında, olması gereken herşeyi kendi sormadan anlatıyor zaten.
bktyldz _RainBow merhaba, reyap ücretleri ile ilgili başka bir konu başlığında ocak ayında tekrar zam olmayacağı yazılmıştı. Gülay hanım diye bir bayan varmış doğum koordinatörü sanırım ona sormuşlar.
_RainBow bktyldz umarım öyledir bende şubat zammı falan olur diye burdan okumuştum hastane çok yakın bana uzak bir yere gitmek istemiyorum. Ama kimine indirim yapıldığını okuyorum doğrumu bilmiyorum. Ben sorduğumda sabitleme falan yapabilirmisniz diye yada indirim sabitleme kesinlikle yapmıyoruz denildi indirimle ilgilide tam bişey söylenmedi hayırlısı olsun ☺️vermek sorun değilde ekstra bişey çıkarsa diye düşünüyorum