Sumeyyye Beyza12345 sıfır fiyatı 8 bin küsür ama ikinci el aldım tanıdıktan 5 bin e aldık herşeyi içinde
Beyza12345 Sumeyyye canim yakından bakamadım ya o yüzden diğer aya İstanbul’a gidicez insllah ordan bakicam ama Mima çok pahalı gerçekten
YagizAsyaMom HalisEbruoban hafif mi birde ön tekeri için yürürken ayağına çarpıyor diyorlar ama öyle bir sorun yaşadın mı hiç
HalisEbruoban YagizAsyaMom yok hıc yasamadım valla ben tek basıma ındırıp kaldırıyorum bı sorun yasamadım valla ama sımdı cok pahalı ben 1500 aldım su an ındırımde 2000 ınsırımsız 2700 olmus ben alalı 1 sene oldu
HalisEbruoban YagizAsyaMom canım dogumuna varsa bekle derım e bebekte sıbatta cok guzel ındırımler oluyo
Braalayan Yoyko modeli de çok güzel görünüyor fiyatı da iyi fakat kalitesinden emin olamadım alan kullanan var mı ?
YagizAsyaMom HalisEbruoban ooo çok iyi ben en son e bebekte 1880 liraya gördüm Bi tanıdık var %10 indirimle alacağız bakalım
ZeynepzdemirAkta Chicco urban modelini aldım baby mall da indirimdeydi. Kedilerimi koyup gezdirdim bile ben sevdim
HalisEbruoban YagizAsyaMom e bebekte baya ındırıme gırıyo subat ayı boyunca hergun burunde oluyo bı tanıdıgınıza sorun
YagizAsyaMom HalisEbruoban evet indirim yağacak bir de o kampanyayı sorayım belki daha fazla indirim olur ama o fiyat aralığında alınabilecek en iyi araba bu ci ara cadillac almaya karar vermiştim ama sıkıntısı çokmuş o yüzden an son profit te karar kıldım
HalisEbruoban YagizAsyaMom ben cok memnunum valla bayada saglam araba kızım 8 aylık hergun dısarı cıkıyorum valla😀
YagizAsyaMom HalisEbruoban kılıfları yıkanıyor mu 🤣ooher gün kullanıpta sorun olmaması güzelll🤣her gün sokaklarda olacağız çünkü 🤣
HalisEbruoban YagizAsyaMom canım cogu parcası cıkıyo yıkanıyo alırkende bı bskarsın ben kozomın koyafetlerıyle ıkı defa yıkadım boyada vermedı