EsmaNurSahin Rumrum Bende allroad modelini almayı düşünüyorum ama hala kararsızım 😕 model çok hoşuma gitti bayağıda kullanışlı görünüyor ama katlaması kafamı karıştırdı. Tek elle katlanabiliyor mu ranger modeli?
hayathayal Seyma18 gercekten cok hafif tavsiye ederim. 👍 erkeksiz rahatca bi kadin otobuse vs binerken indirip kaldırabilir. Birde puseti baya geniş.
Seyma18 hayathayal ay bunları duymak ne kadar güzel 😊 bizimde az kaldı artık doğuma kafam karışıyordu yakında alırız hemen o zaman 😊 Çok sağol sağlıcakla kucağımiza aliriz bebişlerimizi inşallah🙏
hayathayal Seyma18 amin sagol canim💕 benim haftalarca salonda durdu araba surup durdum🤣 taktik cikardik topladik surekli alismak icin😁 30lu haftalardada yeniden kurmayı dusunuyom😁
hayathayal Seyma18 en uygun civildeydi hala indirimdeyse. Biz ordan aldik 9 taksitte yapiyolar sadece orda. E bebektede indirimdeydi biz alirken ama 5 taksit yapiyolar vede renkleri bitmisti 🙈
Seyma18 hayathayal şuan ikisinde de stok bitmiş durumda n11in 11.11kampanyasi var belki ordan alırız bizde bordo renk düşünüyoruz 😊
Birsenvergili Ozge1008 hiç ağır değil toplanması çok kolay öğrendim. Bile çiğ yönlü yanlarında takma aparatı var hemen takabiliyorsun ben çok beğendim ve sevdim bu arada 750 aldım
Ozge1008 Birsenvergili toplu taşımaya binerken falan sorun olur mu sence canım? Ay kusura bakma çok soruyorum ama gerçekten görüntüsünü çok beğendim fiyatı da uygun. Geçenlerde hepsi burada da 650 liraya düşmüştü karar verip alamadım
Birsenvergili Ozge1008 toplu taşıma için uygun değil canım ben arabamız olduğu için bilerek böyle aldık eğer ki toplu taşıma için istiyorsan baston almalısın travel otobüsler de zor
GulKeskin Ikosefecio henuz kullanmadim tabi ama ilk gorus olarak begendim ben ya umarim memnun kalirim. Aparatlari falan hosuma gitti kolay kullanimi
Cnrmom Mamas & Papas Armadillo Flip Xt 2 çok güzel bir araba eşiniz yanınızda yokken bile rahat açıp kapatabilceğiniz bir araba.
DuyguSerkan 35+4 üz henuz almadım ama casual marka fusunuyorum quantum oanını denedım manevrası fln cok iyidi kraftı da denedım bence çokta iyi degıldı kesınlıkle casual almalıyım dedım
Sumeyyye Beyza12345 sıfır fiyatı 8 bin küsür ama ikinci el aldım tanıdıktan 5 bin e aldık herşeyi içinde