Hvnrr2 34Bebek kendi fikrin olmadığı sürece duydukların gerçekten içine sinmiyor bende aynı durumdayım 🥰
Ayknur 1 hafta sonra doğumum olacak inşallah bizimki de Elif yanına Umay kattık babası Elif’i bende umayi istiyordum ikimizinde gönlü olsun dedik
Melisssss0202 Bizim de kızımız olacak yıllardır hayalimizdi eşimle Elif ismini koymak. İnş kızımız olacak adı Elif eşim de Elifin yanına Melis koydu benim ismimi şimdi Elif Melis geliyor.
Elfdgm2023 Melisssss0202 bizim de hayalimiz daha doğrusu eşimin taa nişanlıyken kızımız olursa adını Elif koyarız diye düşünüyorduk bi oğlum var bin şükür şimdi az evvel test yaptım pozitif çıktı İnşaAllah Rabbim verirse bi kızımız olursa adını Elif koyacağız ☺️🤲
34Bebek Elfdgm2023 ay benim eşimin de evlendigimizden beri kızım olursa adını elif koycam diyip duruyor ne kadar içten dua ettiyse kızımız oluyor 🤣🤣🤣
Nurksk 34Bebek benim kızımın adı da Elif canım aynı eşim koydu bende yanına buglem ismini koydum ama elif zümra da çok güzel oluyor❤
34Bebek Elfdgm2023 amin canım inşallah Allah gönlüne göre versin gerçekten evlendigimizden beri kızım olucak diyip duruyordu 🤣🤣