34Bebek Kızım olacağını öğrendim eşim tutturdu elif olsun diye bende yanına ikinci isim düşünüyorum sizce neler olabilir?
anneoluyorum- Elif İkra Elif duru Elif Asel Elif Nil Elif Gökçe Elif Göksu Şu an ürettiklerim bunlar😂🤔
34Bebek anneoluyorum- çok bile bulmuşsun benim aklıma hiçbir şey gelmiyor 🤣🤣 ya bide kendi çocuğun olunca böyle içine sinmiyor ne bilim 🤣🤣🤣
anneoluyorum- 34Bebek evet bende çok zorlanıyorum fikir vermek kolay da kendine gelince gerçekten sinmiyor her isim😂
Hvnrr2 34Bebek Fikir di sadece içinize hangisi siniyorsa tabiki Elif yanlız başına çok sade ikinci isim düşüncesi güzel ama bi o kadar da zor 😍😍 Yeğenimin adı Elif asu çokta severek kullanıyoruz 🥰
34Bebek Hvnrr2 gerçekten karar vermek çok zor elif ismi güzel ama yanına isim bulmak çok zor bir türlü içime sinmiyor hiçbir şey kendi bebeğim olduğu için galiba🤣🤣🤣 paronayak bir anne Olcan galiba 🤣🤣 eşimde tutturdu elif diye 🤣🤣🤣
Hvnrr2 34Bebek kendi fikrin olmadığı sürece duydukların gerçekten içine sinmiyor bende aynı durumdayım 🥰