Btlklnc Nursel_23 24. Haftadayız 630 gram :) minyon bir bebek olacakmıs herhalde kafası kucucuk dedi 😂
Elvancn Kızlar sizin bebek sertlesiyor top gibi toplanıyor mu sağ sol kasık üstü sertlik oluyor orda kalıyor bebek geri geçiyor yumsuyor gece oluyorum 23 haftalık olduk bizde bugün 🙏çok şükür
Nursel_23 Elvancn evet sertleşme bende de oluyor ara sıra hatta çok aşagıya iniyor bazen kafasını sol bacağımda hissediyorum resmen 😂
Nursel_23 Çoğunuzun 500 üzeri sanırım ben az yiyorum 😒 bu arada Rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Nurnurrr 21+6 detaylı ultrasonda 448 gram normal demişti her bebeğin kendine özgü gelişimi demekki normal dedikten sonra çokta takılmamak lazım ben ilk hamileliğimde çok sorun yapıyodum kilo konusunu atlattım artık çok şükür
Nursel_23 Nurnurrr ben ilk hamileliğimde sorun yapmazdım hiç ama bu ikincide hep bi diken üstündeyim acaba sadece ben mi böyleyim bı konuda🤦🏻♀️
Nurnurrr Nursel_23 aslında sanki toplum olarak kilolu bebeği sağlıklı bebek olarak görüyoruz ama tam tersi aslında takıntılar tabiki normal olarak hepimizde var doktor iyi dedikten sonra aksini düşünmesek daha iyi olacak sanırım ☺️
Kayramomm Kızlar bende 22+1 günlük hamileyim bugün sabahtan bu yana sağ sol kalçam belim inanilmaz sızlar gibi ağrıyor magnezyum da kullanıyorum fakat ilk kez bugün böyle şiddetli ağrım oldu neden acaba bilginiz var mı
Nursel_23 Kayramomm benimde ara sıra oluyor cnm aslında normalmiş yalancı sancı ara sıra görülebiliyormuş bu haftalarda bazen krampta olabiliyor
Anneadaylari34 Nursel_23 ben 22+2 de detaylida 543 gram demisti bilmiyorum okudukca Burda bana da fazla geldi