SeherMertcanMehmed Kızlar 39+1 haftalığım bu gün doktor köntrolüm vardı. Bebeğin başı aşağıda ama henüz açılma yok dedi nts de de sancı çıkmadı bazen karın ağrım oluyor normal doğum yapmak istiyorum inşallah bebeğim kanala girerde alırım bi an önce kucağıma. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim izin etmedikce olmaz tabi ama bu süreci hızlandırmam için bişey önerirseniz sevinirim...
Dml1234 SeherMertcanMehmed gelmiyorlar ekim bebekleri gelmiyolar😒 plates topunda zıplamaktan gına geldi ama ne gelen var ne giden sancı bile yok 😫 napıcaz ya
Ayseayse5664 SeherMertcanMehmed bana doktor yürü dedi tarçınlı bir seyler ye ilişkiye gir imkanın varsa sıcak su ile duş tabi kesinlikle direk karnına dökme beline dök ve skuat yap dedi yürürdüm çok işe yaradı boşa beklemişim yürüdüm indi
Ozgemir05 Ben yarın 40 a giriyorum ne gelen var ne giden ne sancı çıkıyor bebeğin başı aşağıda ama kanalda değil çarşamba günü doktora gidicem ama napcam bilmiyorum çarşamba günü bakıcaz
Gamzestetik Ozgemir05 hurma yiycem birazdan biraz merdiven indim çıktım yürüdüm falan 🤷♀️ Adacayı diyorlar ama bazıları zararlı demiş bilemedim içsemmi benimde çarş. Dr kontrolü var açıklık hiç yoktu geçen hafta. Ekim bebekleri cidden gelmiyor galibaa
Durdudiler Gamzestetik benim Dr önerdi adacayi her gün iciorm 1 bardak ama hala kanalda degil başı. Yarın kontrolüm var bnm de
Melisahsendursun Gamzestetik katiliyorum ekim bebekleri grlmiyir 2 gun kaldi 40a girmeye sanci agri hic bidey yok onceddn sirt bel agrisi vardi oda gitti 1 haftadirr
SeherMertcanMehmed Hayalll 😃 bebişlerin rahatı yerinde galibaa. Sizin cinsiyet ne cnm genelde kız bebekler geç geliyor artık son zamanlarda
Hayalll SeherMertcanMehmed kiz cnm 38+1 deyiz sancilarm var acilmam yk eve gonderior yrn tkrr cagirdi bakack ama bn sancidan duramiorm bazen ... kizlar bu sene gec gelmei tercih ediyorlar sanirim
Melisahsendursun SeherMertcanMehmed banada hep kiz erken gelir erkrk gec gelir diyolar bide varya sanki ben cikartmiyormusum gibi bu niye dogmadi kiz erken dogar demeleri yokmu agizlarinin ortasina vurasim geliyor artik
SeherMertcanMehmed Gamzestetik hayırlısıyla doğsunlar inşallah cnm. Rabbim yardımcımız olsun. Ben yarından itibarrn düzenli yürüyüşe çıkmayu düşünüyorum bakalım nolucak
Gamzestetik SeherMertcanMehmed havalar da soğudu ama benimde yürümem lazım ya bugün hurmaya başladım bide evde sürekli çömelme hreketi yapıyorum. İnşallah faydası olur yaptıklarımızın 🙏🙏
SeherMertcanMehmed Gamzestetik ay inşallah cnm 4 gündür yiyorum bende hurmayı ama açılma olmasında değilde daha çok açılma başladığında suni sancıya gerek kalmadan hızlı açılmasına yardımcıymış diye okudum burda bi yerde bakalım inşallah bize de faydası olurr
SeherMertcanMehmed Hayalll aynen bu sene kimde duyduysam kızlat gelmek istemiyor ya suni sancıyla ya da ameliyatla oluyolar bende korkuyorum artık
Gamzestetik Ozgemir05 birbirimize haber vereliim bakalım hiç sancı falan da yok yalancı bile olmuyor yaa🙈🤷♀️
Gamzestetik SeherMertcanMehmed kaç tane yiyorsun canım tek seferde çok yiyemiyorum ben 3er 3er falan yiyorum
Gamzestetik Durdudiler yaa bende aldım burda yok adet söktürücü içmeyin sakın zararlı falan diye yorumlar okuyunca korktum içemedim 🤷♀️
SeherMertcanMehmed Dml1234 bekliycez mecburen ama inşallah 40 haftayı geçmeyizz o zaman nasıl olur bilemiyorum korkuyorumm 😞