DevriminAnnesi mavininhertonuu ben de ıkınamadım gece 1 de yatışım yapıldı akşam 7 de bebeğim zar zor doğdu doğru düzgün ıkınamadığım için bebeğim nefessiz kaldı.. çok zordu çok.. kucağımda ama nefessiz ağlamayan ah keske suan yanımda olsa..
Ddm34 DevriminAnnesi çok gecmıs olsun. Kaç kılo dogdu acaba ? Benım de haftalar ılerlıyor bebek kılosundan dolayı normal dogum endıselendırıyor benı.
mavininhertonuu DevriminAnnesi canım benim onunla geçmiş olsun toparlayıp sana daha iyi gelecek annesi inşallah
agylik DevriminAnnesi kuzum daha güçlü gelicek inşallah bebeğin kucağına sen iyi ol ki ona da o güç geçsin Rabbim büyük minik kahraman o merak etme dua ediyoruz bol bol. Benim de geceden beri kasılmalarım var ama tam düzene giremedi anlamaya çalışıyorum ama yalancı değil ondan eminim bu sefer.
DevriminAnnesi Nazendehanim yoğun bakımda yarın küveze alınacak duruma göre yA taburcu edecekler yA kalmaya devam edecek 🥹
agylik @Nazendehanim @DevriminAnnesi @sayre @Annekusumm bende bişeyler oluyor geceden beri çözmeye çalışıyorum. Sık değil ama bir anda sancım geliyor afedersiniz büyük tuvalete koşuyorum sanki sıkışmış gibi. Sonra bi rahatlıyorum gidip yatıyorum tam dalıcam bir daha aynı şey sanırım bu gerçek sancı ama henüz sıklığı artmadı. Süre tutamadım henuz wc yatak arasında telefonu elime alıp bi ölçemedim 🙈
Annekusumm agylik hayrlisi olsun canm seninkide gelmeye niyetleniyo belli 🤗 insallah artar sancin sende kavusursuj bebisine. Ben hastanedeyim yatisim yapildi 4 cm acikliqim var sancim var bekliyorum dogum olur buqun buyuk ihtimal banada dua edinn nolurr 🤲
agylik Annekusumm ay çok sevindim çok az kalmış senin kavuşmaya sağsalim bir avazda kavuşun inşallah 🥰🥰
agylik Nazendehanim düzene girmesini bekliyorum hâlâ doktoruma henüz haber vermedim. 15 20 dk da bir 1 er dk süren tuvalete koşturtan sancılar oluyo inşallah açılmam artiyordur 🤲 yarına kalirsa en azindan suni sanciyi az çekerim 🥲🤲
Nazendehanim agylik Evet canım açılman güzel olursa suni sancı daha az olur inşallah acilman olurnne kadar kendi sancın olsa o kadar iyi tabi ki ❤️
Annekusumm Dogurdum canm ben 🤲 38+2 de 48 cm 2900 gramla kavustum ogluma darisi bekleyen tüm herkese inşallah 🤲
Nazendehanim Annekusumm Oyy çok şükürr ,yeni sene bereketi gelmiş , gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ❤️
girl_boy_annesi Annekusumm ayy çok sevindim canım dün konuşmuştuk Nasıl geçti doğumun 🥰💙sağlıkla büyüt oğluşunu🤲🏼
agylik Nazendehanim inşallah ya pilates topunda geçiriyorum şuan evde bakalım yarını bulur gibi benim de kavuşmam Allah’ın izniyle 🥰