Sibeldamla Nazendehanim önce su gelirse zor evet benim suyum kendilğinden patladı. Mecbur hastaneye gittim. işte kendi sancım gelmeyimce suniyi dayadılar ama çok şükür geçti gitti yapacak bişey yok
Sibeldamla Nazendehanim kesinlikle kızlar bende valla sizle yatıp sizle kalkıyorum. Şuan bekliyorum hala sancım gelir inşallah.doktorda bekle diyor bakalım.
mavininhertonuu Nazendehanim onunla geçmiş olsun Rabbim bir daha kötü gün göstermesin sağlıkla büyüt inşallah❤️
mavininhertonuu Nazendehanim Amin inşallah ben de çok vazgeçmeye çalıştım ebeler sağ olsun Hep destek oldu
Nazendehanim mavininhertonuu Evet ekip gerçekten çok çok önemliymis Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın özellikle böyle yerlerde çalışanlara merhamet nasip etsin , sen kaçıncı haftadaydin doğum yapmış mıydın
mavininhertonuu Nazendehanim 3 gün önce yaptım 39+6 da çok kötü geçti ama önemli olan evladıma sağlıklı kavuşmak O yüzden acı geçiyor bir şekilde seninle aramızda bir gün var sanırım 28′inde doğum yaptım
Nazendehanim Leyla54581 oyyy ,Rabbim tez sağlıkla kavuştursun normal doğum için sancı mi bekliyorsunuz siz de
Nazendehanim mavininhertonuu Allah bağışlasın canım geçti gitti sonuçta , evet ben de 29 unda 40+5 TE doğum yaptım
Beyybiii Bende 39+4 üm pazartesi tekrar muayene edip yatış yapabilirim dedi açılma için neler yapıyosunuz
Nazendehanim Beyybiii yürüyüş squat hurma ada çayı ahududu çayı egzersiz sıcak duş göğüs masajı aklıma gelenler bunlar