DevriminAnnesi 11115 ben de mide bulantısı var 38 den beri tüm belirtileri yaşıyoruz ama doğuramadım bacım hala inşallah sen doğurursun 🥹🤲🏻
agylik DevriminAnnesi ay güzel şeyler duyalım inşallah ya biraz motive etsinler 😅 sanki göbüşüm aşağı doğru indi gibi geliyo ya da ben öyle olsun istiyorum valla artık vücudumu dinlemeye başladım oluruna bırakamaz oldum 😅
DevriminAnnesi agylik göbek inince doğum olur diyorlardı yeminle 38 den beri göbeğim iyice asağı indi 😄🫣 benim sıpa gelmiyorrrrr 🫣🤷🏻♀️🤪
berceste5155 DevriminAnnesi 40+0 olduğumuz gece ben de benim kızım 4.trimester oldu doğmaya niyeti yok diye gülüyordum sabahına suyum geldi öğlen 12 de kızım doğdu
DevriminAnnesi berceste5155 kızzzz hadi darısı bize inşallah bu gece gelsin yA 🥹🤲🏻 Valla suan belimden kasıklarıma doğru sızım sızım sızlıyor vücudum sanki sıcak su koysam iyi gelecekmiş veya sanki Regl olucakmısım da rahatlayacakmışım gibi 🥹🫣
Merveluk DevriminAnnesi bende de şu an öyle 39+4 olduk bizde 10 kat merdiven çıktım ama kızım kipirdamadi bile ne yapsak bilemedim
agylik DevriminAnnesi deme deme beklemek de yordu artık daha erken gelsinler inşallah 🥰 senin bugün kontrolde doktor fitili ateslemis midir acaba ya bişey dedi mi ekstra 🥲 ben pazartesiden çok ümitliyim bişeyler yapacak tetikleyecek gibi hissediyorum 🙏
Ebruliya DevriminAnnesi 39+3 mümkünse artık gelmesin bekledik bekledik. 1 ocakta gelsinler boşuna sene kaybetmesinler artık öyle diyorum. Şimdide geleceği tutar🤣 bu aralık annelerinde bişey var gerçekten doguramadik gitti 🤭
DevriminAnnesi agylik valla salı Alttan muayene ettiği için bugün etmedi pzt duruma göre değerlendiririz dedi.. ama cidden artık gelsinler ben bi kocamın askerlik şafağını bu kadar bekledim 😄🥹 onda da son 2 hafta geçmemişti 🤷🏻♀️🤪😄
Nazendehanim DevriminAnnesi gel ağlayalım zaten ben salya sümük karıştım ,suni sancı konusunda da rahatlamıştım ama tamamen hormonal heralde ,pzt yatisim var benim 🤧 keşke yarın sancimla gidiyor olsam .
DevriminAnnesi agylik Deniz bu arada adım canım 😄🥰 valla hepinize kanım ısındı umarım hayırlı haberlerle geliriz.. böyle yazısınca rahatlıyorum 🥰🤲🏻
agylik DevriminAnnesi ben de Ayşegül çok memnun oldum gerçekten bana da iyi geldi konuşmalar 🙏🥰 damdan düşenin hâlini damdan düşen anlar hesabı güzel oldu 😅 inşallah pazartesi bir gelişme olursa paylaşalım gözüm sizden gelecek haberleri de arayacak 😍 dediğin gibi hayırlı haberlerle inşallah 🙏🥰
DevriminAnnesi agylik ben de memnun oldummm 🥰🥹 pzt güzel bi şekilde paylaşalım haberleri burda.. ama keske bu gece gelseler 🥹🤲🏻😭
agylik DevriminAnnesi keşke ya ama ben de kendi hareketleri ve yalancı kasilmalar dışında bişi yok seninki bari gelse de bize ışık olsa 😅