Esraliiii efeninannesiii_ aynen canım erkek daha asgıda oluyor kız yukarıda erkek bebek karnı daha cabuk düşüyor benim öyleydi
Esraliiii beyzzsenturkk evet evet kendimiz anlamıyoruz bazen bariz düşmüş ben 41 haftada bile sizden daha yukarıdaydı karnım
beyzzsenturkk Esraliiii beeeenii ne kadar sevindiğiniii bilemezsiiinnnn ayy cok tesekkurler daha bi azim istikrar geldi bana 😂😂😂💓💓💓
beyzzsenturkk efeninannesiii_ göbüsünü 35 gibi güncelle meraktan catlarım asıl paytaklıgı o zaman görürsün sen 😂😂😂 bacaklarım birbirine kavusmuyo zırlıyodum karnım belli olmuyo diye bi anda pıtlıyomuş
efeninannesiii_ Esraliiii doğru kuzum ben ilk duyduğumda inanmadım yapısaldır dedim ama baktım karnım aşağı doğru hep mide kısmım hala daha bomboş
Esraliiii denizarenmom benim bebeğimin suyuda fazla canım şimdiden yatamıyorum bile leriki haftaları düşünemiyorum
denizarenmom Esraliiii ayy cidden gece nasil uyuyosun evet gobegim yok ama nefes nefese kaliyorum bazen🥲
efeninannesiii_ denizarenmom boşveeeer sağlıklı olsun bebişlerimiz bende isterdim çıksın hemen belli olsun ama artık sadece sağlıkla gelsin yeter diyorum ya son aylarda topaç oluruz zaten 😂😂
efeninannesiii_ Esayser aaah aah hayalimde ki gebelik resmen incecik fit bir vucut top gibi bel ama ben popodan ve bacakta öyle kilo aldım ki bu hikayede yanan oldum 😂😂 size maşşallah sağlıkla gelsin minnoş ❣️❣️
Esayser Esraliiii İlk bebeğimde 30 kilo aldım vermesi çok zor oldu 😅 bu sefer çok dikkat ederek gidiyorum 8 kilo aldım hepimize maşallah 🧿🌸
Esayser efeninannesiii_ İlk hamileliğimde bende öyleydim hatta 49 dan 79a çıktım 🥲 Bu sefer paketli ürün , şekerli şeyler 9.10 dan sonra yemeyi bıraktım ondan dolayı böyle oldu bence hepimize maşallah 🧿
denizarenmom Esraliiii yengemde oyleydi cok guluyodum ona ya😂 senin ic karnin kucuk demek ki bu arada sanirim 5.ydi dogum sekli belli mi?