efeninannesiii_ Paramedik16 27 haftaya göre ikiz bebek ve aşırı fitsin maşşallah arkadaşım harikasın 😘😘😍❤️
efeninannesiii_ beyzzsenturkk ahahahha pehlivanlarım yağlar sürülmüş 😂😂 #direngöbek😂😂 çatlamadan Bi sonlandırsak akşama kadar elimde yağlar bu şekilde geziyorum 😂❤️
beyzzsenturkk efeninannesiii_ valla kendimi yaglayınca pehlivanlar gibi hissediyorum esim bazen güresmek istiyo kendince dalga geciyo ama ışıl ışıl da parlıyo hosuma gidiyo😂😂😂😂😂
efeninannesiii_ Paramedik16 bende zayıf hamile kaldım ama öyle Bi yedim ki 😂😂 doktor şeker filan sandı ona da söyledim benimki tamamen boğaza bağlı akşama kadar yiyorum diye 😂😂
Paramedik16 efeninannesiii_ aslında bende çok kilo aldım 15 kilo kadar 😂 çok şükür bendede şeker tansiyon herhangi bişey yok yiyip yatmaktan aldım
efeninannesiii_ Paramedik16 maalesef bende yiyip yatmak zorunda kaldım. Plesentam aşağıdaydı işten çıkmak zorunda kaldım doktor dinlen diyince neredeyse 1 aydan fazla sürekli yattım yukarı çıkması için ve fazla fazla kilo aldım 😢 şimdi de ister istemez hantallaştım
Paramedik16 efeninannesiii_ hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız canım bende hamile kaldığımdan beri heyet raporluyum çalışmıyorum ilk üç ay kanamam oldu hep tuvalet harici hiç kalkmadım bende aynı durumdayım o yüzden Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
beyzzsenturkk Esraliiii ben cok bakıyorum ama anlamıyorum cunku neresi bilmiyorum ama kolu bacagı bi yeri göğsümün altına cok batıyo o yüzden düşmemiştir diyodum düşse belki batmazdı ama siz diyince bi sevindim haftalardır bunun icin ugrasıyodum😂😂😂😂
efeninannesiii_ beyzzsenturkk aah o eşler sorma zaten benim eşimde sürekli gülüyor sağa sola yatıyorum rahat edemiyorum yürürken filan paytaklaşıyorum bazen 😂😂
beyzzsenturkk efeninannesiii_ göbüsünü 35 gibi güncelle meraktan catlarım asıl paytaklıgı o zaman görürsün sen 😂😂😂 bacaklarım birbirine kavusmuyo zırlıyodum karnım belli olmuyo diye bi anda pıtlıyomuş
Esraliiii beyzzsenturkk evet evet kendimiz anlamıyoruz bazen bariz düşmüş ben 41 haftada bile sizden daha yukarıdaydı karnım