esiaks Semilk05 merkezde özel kliniği var. Anlaşmalı olduğu hastanelerde doğum yaptırıyor. Siz kime gidiyorsunuz?
Semilk05 esiaks ben Saygı hastanesi ebru ağırdemire gidiyordum fakat 1 aydır devlet hastanesine geçtim Ahmet batkı ya gidiyorum doğumu nerde yapacağıma dair hala fikrim yok 🙃
esiaks Semilk05 benim doktorumda Saygı’da Ersoy’da doğum yaptırıyor. Daha hastaneye karar vermedim. Bende devlete gidiyordum bir ay öncesine kadar. Nihal türk çelik. Çokta memnundum ama devlette doğum yapmak istemedim. Sonra Nurdan hanıma gitmeye başladım arada dağlar kadar fark varmış 😂 çok detaylı ayrıntılı anlatıyor herşeyi. Cihazı da güzel
Semilk05 esiaks inşallah hayırlı doğumlarımız olur sağlıkla alırız kucağımıza Zeynep kamili de çok öneriyorlar bilmitorum ya saygı da da etrafımda çok doğum yapan var yarısından çoğu gitme diyor bende artık memnun değildim değiştirdim son ayımdayım bakalım nolcak 🤭🥵
eminegulbalci esiaks ben Sancaktepe eğitim araştırmaya gidiyorum. Geçen ağrım var diye Sultanbeyli acile gittim doktor azarlayarak kovdu resmen buraya niye geldin bizde yoğun bakın cihazları yok 39dan önce gelenleri bile almıyoruz vs diye Ahmet Batkı çok çok iyi bi doktor ama hastane vasat gerçekten. Sancaktepe eğitim araştırma hastanesi çok iyi ikinci doğumum olacak orada
esiaks Kiwi12 evet birkaç kez gittim eşimde ben de çok beğendik. Çok rahatlatıcı pozitif ve her ayrıntıyı sormadan söyleyen biri. Renkli ultrasonu da var. Ayrıntılı her gittiğimde bebeği göstererek anlatıyor. Tahliller içinde devlete yönlendiriyor. 400₺ muayene ücreti. 10 gün içinde ücretsiz muayeneye çağırıyor.
Heyecanli_anne esiaks Yagmur esiaks bende Zeynep kamile gidiyorum ama doğuma dahaca karar veremedim 35 haftalıgim.Nurdan hanımı internetde gezerken gördüm ama hiç gitmedim.
esiaks Kiwi12 anlaşmalı olduğu hastanelerde doğum oluyor. Sen seçiyorsun. Emsey, kurtköy ersoy, Sultanbeyli saygı ve Sultanbeyli ersoy ile anlaşmalı. Kliniğinde nst var. Ben henüz nst ye girmedim
Kiwi12 esiaks çok teşekkür ederim canım benim doktorum Pendik Medipol de iyi bi doktor ama istediğim zmaan önemli bişey oldugund aulasamiyorum ve ulassamda ilgilenmiyor. Ve yol çok uzun git gel yaparken kusuyorum kötü oluyorum yakinlarda arıyordum netten baktım yorumları çok iyi 50 TL daha fazla verip bu doktor agitmek.daha mantıklı
RmysaAlbyrk Pltkbra Platonun Arkasındaki Bankların olduğu Caddede DenizBank Binasının Üstünde Muayenehanesi..
RmysaAlbyrk esiaks Benim Yıllar önce Annemin Bir Kaç sene öncede Kuzenimin Doktoruydu Onlar Çok Memnundu.. Ben Kendim Saygı Hastanesinde Nihan Hanıma Gidiyorudm Şimdi Devlet Hastanesinde Şeyma Hanıma Gidiyorum Aşırı Memnunum..
Pltkbra Bende saygida ebru hanıma gidiyorum 3 defa hamile kald ucundede kürtaj oldum ikinci kürtajdan sonra genetige gittim pıhtılaşma varmış üçüncüde hemen iğneye başladım ama 6+3de yoğun kanamam oldu düşük yaptım iki hafta önce ve sonradan kalan parcalar için tekrar kürtaj oldum
Pltkbra İyi bı doktor arayışındayim Ebru hanım istersen 3ay sonra tekrar yapabilirsin dedi pataloji temiz çıktı ama korkuyorum artik
esiaks Pltkbra sultanbeyliye yeni taşındım o yüzden ne desem yalan olur. İnşallah iyi bir doktor bulursun ve Allah yüzünü güldürür 🙏🏻
Pltkbra Farklı bı doktora gidip güzel sonuçlar almak istoryom artık orkide hanım var Emsey deydi ordam çıkmış ocakta kurtkoy ersoya gelicek onuda çok ovuyolar ama bilmiyorum
Pltkbra esiaks inşallah gerçekten çok yıprandım bende eşimde Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ikitane oğlum var çok istedik 9yil aradan sonra bitane bebiismiz olsun nasip işte hakkımızda hayirlisi olsun inşallah