pelsin72 Kızlar hcg testinizi adet gecikmesinden kaç gün sonra verdiniz ideali nedir gecikmeden kaç gün sonra vermeliyiz
Mysmrt pelsin72 ben adet gecikmemin üçüncü gününde vermiştim canım kan. 2525 çıkmıştı ama tabi döllenme zamanıyla alakalı genelde kesin emin olmak için bir hafta bekleyin diyorlar
arirangg pelsin72 Gecikmenin 1. Günü verdim 101 çıktı. Adete 3 gün kala kanda çok düşük bir değerle öğrenebilirsin ama garanti olsun diye 1 gün gecikmesi beklenebilir
pelsin72 Koalammm anlamadım ki bende mi sıkıntı var hala olmadım belirtilerim var ama birşey yok çubukta çıkıyor
Buy pelsin72 ben gecikmemin birinci ikinci günü test vermiştim 0.100 çıktı.gecikmenin 5. Gününden sonra testte silik çizgi gördüm, 8. günü kan testiyle 181 i gördüm.181den 4 gün sonra 950leri gördüm😊
pelsin72 arirangg ya bir belirtiden dolayı idrar yaptım adete 3 4 gün kala silik çıktı çizgi 2 kere Kan verdim çıktı birşey yok değerim 0,0 ama tüm belirtiler var 5 günüm geçti ne yapacağımı da bilmiyorum
Nihaann Adet olacağım gün verdim 659 çıktı, 3 gün sonra tekrarladık 5009 olmuştu. Allah isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun 🙏