Abcd12 Dlkzz evet ben ,3 gün zorlandım yürümekte kalkmakta sonra işlerimi yaptim korkulcak kadar değil ben normal den korktum doğum sırasında yanımda biri normal doğurdu öldü dirildi resmen ağrıdan iyikidr sezeryan olmuşum
Dlkzz Abcd12 Doğrudur canım her doğum kişiye özeldir ben mesela normal doğum yapamazmisim doktorum oyle söylüyor ama bakıyorum Sezeryan o kadar kötü anlatılıyor ki anlam veremiyorum. Hic düşünmüyorlar mecburi Sezeryana girecekler yorumlardan etkilenir korkarlar diye
Anneyimmm34 cansualisa hemen geldimi canım ben gelmezse diye çok üzülüyorum ayrıyeten biişi yaptınmı ? Canım gögüslerimde çok büyük değil
Dlkzz Anneyimmm34 canım göğüslerin büyüklüğüyle küçüklüğüyle sütün alakası yok. Hic dert etme kendine bu durumu. Hemen gelir inşallah ona kodla kendini. Sıcak su tutarsın süt arttırıcı cay içersin gelir
cansualisa Anneyimmm34 bnmde değildi inan büyüyorlar humanaaa çay al kayısı komposto şekersiz yap ama
Dlkzz Masal53 canım teyzemin yanında durdum belden uyusturmali Sezeryan girdi. Kıyafet değiştirmekten bıktı çünkü sütleri taşıyordu kıyafetlerin dışına. hakkından gelemedik o yüzden genelleme yapmak yanlış olur. Herkesin aynı olmaz.
mylittlebabym Elilar2225 şunu ciddiye alıp konuşmayın lütfen ya. Akıl tutulması yaşıyor bugün. Her postta sezaryen isteyenlere korku salıyor. Saçma sapan yorumları var.
Milosee mylittlebabym kesinlikle katılıyorum sabahta post açmış millete yazıyor moral bozuyor bide mağdur rolü oynuyor yazık valla insanların pisikolojileriyle oynuyor gerçekten diyorum bu insan gerçek mi şaka mı herkese ters ters cevaplar veriyor sonrada burada Duygu sömürüsü yapıyor
Duygu-u4 Masal53 herkesin bünyesine göre değişiyor bence bende sezeryan oldum ve 2 gün sonra hemen ayaklandım agrım sızım da olmadı çok şükür sütmde hemen geldi doktorunuz elinin hafifliğine bağlı birde
mimar_anne Canım kuzenim çarşamba günü sezaryen oldu hemen ayaklandı sütü de hemen geldi bende nasipse cuma günü sezaryen olucam hep hayırlısı neyse o olsun dedim illa normal ya da sezaryen diye diretmemek lazım yeter ki sağlıkla gelsinler
Kadriye1993 mimar_anne canım kaçıncı haftada sezeryana alıyorlar seni bende sezeryan düşünüyorum 35+5 deyim doktor gün vermedi daha
Arzu_uu TvitySe canım doktorunla bunu paylaş eger özel hastanede doğum yapacaksan kolaylıkla sezaryene alırlar ama devlet hastanesinde bilemiyorum son ana kadar mecbur kalınmadığı sürece sezaryene almıyorlarmış belki bunun için muane ve kontrol ederler senı varsa zaten sezaryene alırlar canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Fatime07 Masal53 dikkatli yorum yap o zaman kimsenin başına ne geleceğini bilmeden şöyle olur böyle olur diye genel ve net konuşamazsın!
Masal53 Fatime07 sanane nasıl konuşurum ederim sen kimsin de böyle emri vaki konuşuyorsun bu haddini yerini mi bilsen
Fatime07 Masal53 had ve yer bilmeyen sensin bence onu öğren öyle buraya yorum yap sonuçta yorumlarda linç yiyen ben değilim
Degisikkullanici Masal53 gerçekten yaşın 12 filan mı bu ne ergence konuşmalar hi hi tamm peki yaa off filan😂😂 yaa bide sen benek doğurup büyüteceksin ah kıyamam o yavruya ben bu şekil cahil ve hiç bişeyden anlamayan bi anneye sahip 🤷♀️