Diidosd Baloglum93 gebelikte kullanılması önerilmiyor sanki ya. Doktoruma da sormak aklıma gelmedi onu. Unutmazsam bu gittiğimde sorarım.
kbralya01 Tubaa41 yazın hep jilet yaptım ama karnım büyüdükçe imkansız şuan yapmak 2 aydır ağdaya gidiyorum mis gibi oluyor birde uzun süre gidiyor 🙈☺️☺️
ZennureTemiz04 Ağdaya kuaföre gitmek istiyorum ama çok utanıyorum eşime bile vajinamı 1 yıllık evliyiz ama gösteremiyorum ayıp gibi geliyor utanıyorum çok ne yapıcam bilmiyorum ama böylede olmuyor ne yapıcam 😣😞😞😞
Birglbiray Tubaa41 lazerin bebeğe herhangi bir zararı yok ama hormonlardan kaynaklı gereksiz bi uygulama siz ne kadar lazer yaptırırsanız yaptırın hamileyken işlevi çok çok az oluyor en temizi ağda ben jilet ağda karışık gidiyorum 😂
Nhlhmz11 minikkus1 lazer yaptırmanın hiç bir faydası yok , konplesi geri çıkacak çünkü hormonların değişiyor , emzirirken bile yapılmıyor yani yaptirmiyorlar ,
Sellmaseellma Tubaa41 bikini bölgesini epilatörün traş başlığı ile kısaltıyorum 1 ay idare ediyor diğer yerleride ağda ile alıyorum bikinide çok kasıldığım için ağda yaptıramıyorum sonra bebekte toplanma oluyor malesef
Brck0303 minikkus1 öyle tabiki ama mecbur kalırsam annem mı kaynanam mi deseler annem derim yani ki eşim varken başkasını düşünmem
Hebelehubele Prensesbii15 ben vuruldum ah birine oğluna değil annesine ahahahahhahaha 😂😂😂😂 kız daha oğlu görmedi karanlıkta noluyosa oluyo bi de kaynanama açtığımı düşündümde ahahhahahahahahaha 😂😂😂😂😂😂😂 töbe yarabbim 😂😂😂😂😂
binnur64 [silindi] okuma eksikliğiniz mi var? almak günah demedik, dinen mahremiyet yerleri başkasına göstermek günah dedik he size saçma geliyosa dinimizle aranızdaki bağları tekrar bi güncelleyin derim 🤷🏻♀️
mommytobe_ Prensesbii15 kayinvalide mi🙄 tamam ben de kuaforde agda yaptiriyorum ama kadinin isi bu sonucta isinin ehli yani kayinvalide ne alaka
Prensesbii15 mommytobe_ o da boşa pqrq hqrcama diye söylüyor bı yönden hakkı kadın şimdi yok y rde bide kuaföre mi gideyim
Brck0303 Prensesbii15 anlamayacak ne var işine gelmemistir ben gösteririm yardımcı ol de saçmalık yani yapmaması
Diidosd Prensesbii15 işine gelmemiştir belki. Benim eşim de anlamaz. Ama yardımcı olmak için yaomaya çalışır