Brck0303 minikkus1 öyle tabiki ama mecbur kalırsam annem mı kaynanam mi deseler annem derim yani ki eşim varken başkasını düşünmem
Tubaa41 sari-uggli-mehmet-aga ben lazere gidiyordum çok azalmıştı göbeğimde bikini bölgemde ama hamilelikte hormon değişiminden tekrar çıkmaya başladı sanırım bende ağdaya başlıycam
sari-uggli-mehmet-aga Tubaa41 Jiletle devam ederseniz çıkıyo. ameliyat eldiveni ile alabilirsiniz + ağda. Bence çoğaltmıyor, bu dönemi böyle atlatayım da sonra lazere devam edicem, bacaklarımın en üst kısmı hariç neredeyse çok az çıktı, çıkmadı bile diyebilirim.
Diidosd Tubaa41 lazeri doktorlar önermiyor. Ben birkaç doktora sordum. Hiçbiri yaptırabilirsun demedi. Aksine yapılan bir araştırma olmadığı için sorumluluk kabul etmiyoruz dediler ve bana bıraktılar. Bende risk almak istemedim. O yüzden jilet kullanıyorum özel bölgede. Ama agdaya geçmeyi düşünüyorum. Azaltsa bile yeterli benim için. Acı eşiğim de yüksek olduğu için hissetmiyorum fazla.
Diidosd Prensesbii15 ayyy nasıl yaptıracaksanız. Ben çok utanırım. Anneme bile diyemem gel anne yap diye ki. Kaynana yani 🤭🤭
Diidosd Sarenin_annesi07 e canim. S*ks yaparken birsey olmuyor da. İş temizliğe gelince mi tuhaf oluyor bilmiyorum. Ben zor durumda kalırsam eşim yapar. Bende başkasına gitmektense kaynana veya kuafördense eşim yapsın daha iyi bence… Fikir ayrılıkları olabilir. Linç yemek istemiyorum 😅😅
A_syma Diidosd Hamileyken eşin yapmasi gayet normal bence. Yaptirdimmi yaptirmadim. Ama mecbur kalirsam esime yaptiririm kime yaptircam. Dogum yaptigimda pansumanimida yapti , hasta bezimide bagladi. Allah razi olsun yapmamasi kötü bence muhtacken
minikkus1 Diidosd linç değil ama kişisel bakım eşlerle yapılırsa araya soğukluk girer gibi düşünüyorum. allah muhtaç etmedikçe yaptırmam eşime sanırım. eşten eşe de değişebilir tabiiki. benimki biraz huylu 😂
Bulut2093 Tubaa41 lazerliydi kalan yerleri jiletle alıyordum. Manikür gittiğim abla 4 aylıkken ağda yapalim cok zorlanırsin demisti. Iyikide dediğini yapmışım.
Diidosd Baloglum93 gebelikte kullanılması önerilmiyor sanki ya. Doktoruma da sormak aklıma gelmedi onu. Unutmazsam bu gittiğimde sorarım.