Papatyaaa__ Selam güzel Anneler☺️Çin takvimiyle cinsiyet hesaplayıp doğru çıkan varmı?ne kadar doğru ne kadar yanlış ola bilir?
Ebrarliva Papatyaaa__ benim kızımda doğru çıkmıştı bundada erkek görünüyor bakalım turucakmi daha 10 haftaligim
Ebrarliva Papatyaaa__ goeumceminde her 2 çocuğunda doğru çıktı kuzeniminde teyzeminde kime yapsam doğru cikiyir gerisi Allah’ın işi artik
Damlasuu Papatyaaa__ 2 seçenek olduğu için %50 ihtimal canım bazılarında tutuyor bazılarında tutmuyor bende ilk bebeğimde tuttu bunda da kız gösteriyor bakalım cinsiyeti öğrenince yazarım tutup tutmadığını😂
1aysenurrr Pemberuya Bende rüyamda sürekli erkek olduğunu görüyorum.Çin takviminde de erkek çıktı ama doktorum bugün kesin kız dediiii🙈🐣Erkek bilinç altıma o kadar yatmış ki doktor mu yanıldı acaba diye düşünüyorum😂😂😂
Papatyaaa__ Damlasuu ay çok sevinirim yazarsan bende çok merak ettim ve daha 9+4 olduğumuz için belli deil cinsiyetimiz🤦♀️
gunessada-123 Papatyaaa__ benimkiler doğru çıkmadı oğlumda kız çıkmıştı kızımda da erkek çıktı ikisi de tutmadı yani 😏
1Gozde1Yusuf- Ben son adet tarihime gore 10+2 im ulturasona gore 11 hafta doktorum bugun buyuk ihtimal kiz dedi oglum da 11+3 de ogrenmistim :) cin ve rus takvimi de kiz diyo bakalm hayirlisi