nur34_ MinikBrokoli hi ne guzel canim banada 16. Haftamda %90 kiz dedi 20.haftamda da kesin kiz dedi burda detaylida degisti fln cok gordum hic emin olamiyordum icime oturmuyordu detaylidada kiz diyince daha emin olduk artk😋
Edaa1234 Bizim kızzz, 21 haftalıktan detaylı görüntülümüz nasıl paha biçilemez bi duyguymuş 🥰 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🧿🙏🏻
Annesininportakali53 Buseufuk1531 göstermez mi valla doktorum 18 itibariyle hep verdi hepte netti 32 de böyleydi 🤤 😍
B_lgeee Pengu rabbbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin bnde 11 haftada kontrolüm var inşallah bnde öğrenirim çok sabırsızlanıyorum ikinci gebeliğim olmasına rağmen 🤭
Pengu B_lgeee inşallah Allah kalbine göre versin. Hayırlısı ne ise o olsn :) sağlıklı sıhhatlı bebişinin güzel haberlerni alırsın inşallah🫶💗
B_lgeee Nisam19 benim bir bilgim yok bn ilk gebeligimdede özele gittim şuanda özel takipliyim o yüzden bilen arkadaşlar daha net yanitlarlar
Mrsyesil94 Nisam19 malesef verilmiyor ilk zamanlar hiç vermiyorlardi bebeği görmüyordum bile özele geçtim