Honeyballl Crnn_1 benim çocuğum göstermediği gibi plesantası üzerinde yorgan gibiymiş net görüntü almadık hiç 35+4 üz bir ümit belki diyorum 28′in de görüş günü var o zaman bir tane alırız belki pozisyon falan değiştiği için alınır diye ümit ediyorum afilli bir ultrasonumuz yok ayakları var hep 🤣🤣
Yoncayadi Mustafayigitvebeytugannesi kesesine goremi kız diyosnz ? Yani düz olursa kese oval olmassa erkekmi diyosnz ☺️
elizece 20+2 hiçbir şekilde yüzünü göremedik . Anca popisini dönüyor Ece 🤗☺️ Ecoşum benim .artık doğumda görürüz zahiri 🤗bütün bebişler sağlıklı olsun inşaallah
Buseufuk1531 Annesininportakali53 32haftalıkken de bu kadar net yüzünü gosterdıklerı oluyor mu 🙂ben de 31.haftamdayım hıc böyle fotosu yok bebegımin
Annesininportakali53 Buseufuk1531 göstermez mi valla doktorum 18 itibariyle hep verdi hepte netti 32 de böyleydi 🤤 😍
B_lgeee Pengu rabbbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin bnde 11 haftada kontrolüm var inşallah bnde öğrenirim çok sabırsızlanıyorum ikinci gebeliğim olmasına rağmen 🤭
MinikBrokoli nur34_ normal doktorum önce erkek sonra kız dedi bizde kafa karışıklığı olmuştu, detaylı ultrason içinde başka bir kliniğe gittik uzman bir doktor baktı kız dedi ve emin olduk bir sürü pembiş pembiş ciciler aldık ❤️🎀
nur34_ MinikBrokoli hi ne guzel canim banada 16. Haftamda %90 kiz dedi 20.haftamda da kesin kiz dedi burda detaylida degisti fln cok gordum hic emin olamiyordum icime oturmuyordu detaylidada kiz diyince daha emin olduk artk😋