Hllak Aysnrbtnn bende cinsiyeti öğrenmeden önce hep kız ismi bakıyordum ne çok var diyordum erkekte az diyordum ama cinsiyeti öğrenince sanki bütün isimler silindi 😂😂😂
Hllak 2Mozilla kesinlikle çok güzel isimler ama Zeynep ismi çok fazla çevremde meva ismini araştıracağım 😍
Hllak Defnem_26 gerçekten çok zor ya ben bi ara defne ismini çok seviyordum ama benden önce biri koymuş çok üzüldüm görünce çok güzel isim 🥰
Arzerskn Kesinlikle bu forumlarda olmayan bir isim vericem😂😂 Yaklaşık 6 sene sonra okuldaki yüm öğrenciler aynı isimde olacak hep aynı isimler dönüyor en güzeli eski isimler 😁😁
Defneninannesi- Ism konusunda cok kararsizfim Sahra Gökçe Hazal Ikra Arasinda git gel yasadim sonra sahra dedim birgun kalktim benim kizimin adi Defne olacak dedim suan gun sayiyoruz nasip okursa defnede karar kildim 27 günümüz var
Gulucuk54 Cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa Aybike Meva olucak Allah nasip ederse. Erkek olursa Ahmet Aybek olucak Allah nasip ederse.❤️ Abimiz Ali Aybars abimize uysun isimler istiyoruz
Nurrmerttt- Hllak İsim seçimlerinizi beğendim siz nasıl söylediğinize bakın bence ☺️ Başkaları yanlış söylediğinde tatlı dille uyarıyoruz zaten ☺️ Ben kız olursa Amine erkek olursa Ali Kamer koymayı düşünüyorum ☺️ Henüz cinsiyetimiz belli değil ☺️