Hllak Kızlar isim bulamıyorum bulsam da aşırı kararsızım artık büyüyünce kendi seçsin demeye başladım eşim bu aralar Ela ismine taktı ben Alya istedim ama kimisi söylerken â varmış gibi söylemiyor kalın söylüyor siz ne koydunuz yada ne istiyorsunuz 🫠🫠
tunasmom Hllak henüz cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa Arya ya da Nil koymayı düşünüyoruz. Alya da Ela da gayet güzel isimler
bebegim2023 Hllak aynı sorun bendede var isimden soğudum sanki hayal koycam Allah nasip ederse herkes kalın okuyo 😂
YaseminBatrk Hllak Ahsen erva - Ahsen neva düşündüm ama cinsiyet belli degil henüz. Erkek olursa da yiğit Batu düşündük nasip 💓
Hllak tunasmom ikisi de çok güzel isimler bunları da çok beğeniyorum ama arkadaşımın kızının ismi de Nil hep bir şeyi istesem en yakınımda ki koymuş 😂😂
Hllak Sevvl Ela ismi favori şuan bizim de ada ismi de arkadaşımın kızında var bütün sülalem kapmış güzel isimleri 😂😂
Hllak bebegim2023 cidden bende soğudum keşke içerden bize işaret verse de şunu koyun dese ne güzel olurdu 😂😂😂
Asiye21 Hllak 32+1 deyim aynı durum bizde de var bende şuralarda bekleyeyim bari 😂 şaka bi yana Beril ve Beren ismi arasında kaldık 2 gündür bakalım ne olur 🥰
Hllak Asiye21 aaa ben daha 18+1 yolum çok uzunmuş ben daha çok düşünürüm o zaman 🙈😂 İki isimde çok hoş kesinlikle 🥰
Selisce Hllak biz de Alina koyacağız inşallah eşimle içimize çok sindi ama aileler pek hoşlanmadı beğendiğim diğer isimler mira beren nil duru öykü zühre elis
Hllak Selisce ah şu aileler ben beğensem onlar beğenmiyor onlar beğense ben beğenmiyorum telaffuzu zor olanları da onlar söyleyemiyor ne zormuş 😂😂
Defnem_26 Beren karar verdik basında Efnanda olabilir Oğlumun emir kerem kizim efnan beren olacak gibi ne zormus bu isim işleri ya kizim olsa bu kadar dusunmem diyordum oğluma hamileyken
Hllak Defnem_26 gerçekten çok zor ya ben bi ara defne ismini çok seviyordum ama benden önce biri koymuş çok üzüldüm görünce çok güzel isim 🥰
2Mozilla Hllak Zeynep meva çok güzel anlamları var ve karakter analizi de güzel internetten arastir hoşuna gider
Hllak 2Mozilla kesinlikle çok güzel isimler ama Zeynep ismi çok fazla çevremde meva ismini araştıracağım 😍
Aysnrbtnn Hllak kızım olursa bade pera iklim isimlerinden birini düşünüyorum🙈 oğlum olursa isim yok şuan😄😄
Hllak Aysnrbtnn bende cinsiyeti öğrenmeden önce hep kız ismi bakıyordum ne çok var diyordum erkekte az diyordum ama cinsiyeti öğrenince sanki bütün isimler silindi 😂😂😂