_momsssss Vusaleeee can bal limon qaynar suya at 1 qaşığ limon bi dilim limon qarşdır iç gündə 2 dəfə yaxşılaşassan
Meleyinannesi Vusaleeee isla mint dermani var hamielelere olar seklini yerlesdire bilmedim o komek edir aptekden sorusun
Joymommy6 Minnissh mən dövlətə gedirəm. Həkimim düzgün maraqlanmır mənlə. Ağrım olanda ehtiyyacım olanda yazıram cvb yazmır özü savadlı həkimdi az dərman yazır, artıq şeylər eləmir. Amma ilk uşaqdı təcrübəm yoxdu yaşımda azdı deyə qane eləmir məni
Meleyinannesi Joymommy6 mende dovletde idim eyni veziyyet idi son bir ayim qalib deye cixdim ozele yazilmisam amma hele qebula dusmemisem hekimde
AENN esmanurum 😁 topda hoppanmaq da komek etdi mene. amma hemin an yanimda söhbet edenleri bogmagim gelirdi 😬
aytac555 Zeynepbebek23 mawallah olsun eyni hefde eyni gundeyik 2100 du mende coreyi kesmemiwem ama diger xemir weylerini elede yeye bilmirem toksikozum var deye teki sagliqli olwun siz daha cox agirlawmiw olarsiniz onda
aytac555 Joymommy6 qan analizinin icine bax orda qlukozadan falan analiz vermiw olmalisam orda bilinir normal cxrsa hecne davam edirsen umumiyetle caliw cox wirin yeme cox wirin onsuda hansi terefden baxsaqda ziyandir