Svalpydn35 İkinci doğum yapan anneler kaçıncı hftada doğum yaptınız? İkinci doğum 39+3 u bekler mi kız bebek için soruyorum🤔
Batbet88 Svalpydn35 40+0 oldum bugün yalancı sancılar dışında bişey yok ilki de 40+3de gelmişti yarın kontrolüm var bakalım
Svalpydn35 Batbet88 normal doğum bekliyorsunuz o zmn.saglicakla gelsin inşallah.bn de bugün 38 hftyi doldurdum 39+3 u hftaya beklemek istiyorum durur mu durmaz mi bilmiyorum ama Dr da bu önümüzdeki hfta içi de alabilirim dedi.devlet hastanesi ve hftsonu doğum yok o yüzden arada muallaktayim bı de yıl kaybı oluck bı kaç gün için 🤔
Batbet88 Svalpydn35 eğer sezeryanse bnce bekleyin bi yıl kaybı olmasın bn bile gelmezse beklemek istiyorum suni verecek 29 unda bari dedim hocam 3 Gün sonra verin o arada gelirse de nasip kısmet artık
Svalpydn35 Ebrar18 sağlıcakla gelsin inşallah.. bnm de ilki 41.hftda zorunlu sezeryan oldu bu da kız ve o kdr bekler mi kestiremiyorum ve haliyle bu da sezeryan.38 doldu bnm de bugün
Batbet88 Tatli1dunya okdr bekliyor mu bana doktorum 40+3 de suni ile başlatalım dedi bn de 41 i görelim hocam dedim ama hiç gönlü yok
Svalpydn35 Tatli1dunya ooo maşallah yakın takipte olun o zmn siz gününüz dolmuş geçmek üzere içerde durdukça kilo aliyo sonuçta bni de beklettiler beklettiler sonra bebek iri ve ilk doğum çok zor olur doğum da ilerlemeyince sezeryana aldılar 🤦
Svalpydn35 Batbet88 bn de beklemek istiyorum yeni yıl dönüşü olsun istiyorum hem yıl kaybı olmasın hemde 39 hftayi tam doldurup anne karnında biraz DHA kilo alsın istiyorum ama kız bebek nasıl olur onu da kestiremiyorum ondan soruyorum ilki oğlandi
Tatli1dunya Svalpydn35 Yaa inşallah bi sıkıntı olmadan doğumum başlar 😌 kolayca sağlıkla doğuralım inşallah.
Batbet88 Svalpydn35 bnm de ikinci doğumum bugün kontrolüm vardı 40+1 oldum kilosu da 3700 olmuş bağırsağı kaka dolmuş dedi risk olabilir artık beklemeyelim dedi
Svalpydn35 Batbet88 hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinler inşallah.bnm de yarın kontrolum var sezeryan gününü tekrar konusucaz bklm her şey normalse…değilse de bu Çarşamba yada cuma alır herhalde
Batbet88 Svalpydn35 sizin de sağlıkla gelsin bari ocağı görsün istiyordum suni sancı da istemiyordum ama kaka deyince korktum yani, ilki normal olduğu için bunu da öyle deneyeceğiz
Svalpydn35 Batbet88 amin amin ecmain 🤲 biz de yarın 38+2 olcaz bn de ocağı görsün 39 hftayi doldursun istiyorum.nasip bklm ikinci gebelik olunca ve kız olunca kestiremiyorum.kizlara erken gelir oğlan kdr beklemez diyo çevremde çoğu kişi o yüzden çok kararsızım 2023 olsun bı iki gün için sene kaybı olmasın istiyorum bı yandan da bklm hayırlısi artık
Ltf3053 Svalpydn35 40+4 te yaptım suni sancıyla şuan 22 günlüğüz canım kızım oldu zor doğum oldu ama dikişsiz kesisiz oldu şükür
Batbet88 Ltf3053 ay bnm de ikinci gelmek bilmedi çarsamba yatış verdi kilosu artar ve kaka yapma riski var dedi kendi sancımla gitmek istiyorum ama olmayacak heralde beklemek istemiyor doktorum, nasıl geçti sizin ikinci doğumunuz kaç saat sürdü
Ybusra Ltf3053 gözünüz aydın olsun dikişsiz olduğunda rahim kendini toparlıyor mu o açıklık kapaniyormu ikinci doğumum olacak ilkinde dikisim olmuştu