mervegedik senanur maşallah çok güzel olmuş çok tatlı Allah analı babalı hayırlı bi evlat olarak büyümeyi nasip etsin inşallah bizlerde senin gibi sağlıkla kucağınıza alabiliriz 😍😘❤
Duce senanur Allah Anali babali buyutsun saglikli huzurlu mutlu mesut insallah :) cok guzel olmusss :)
Tosbik senanur ayyy ba-yil-dımmmm💜💓💓 çookkk güzelll olmuşsunuz hersey cok güzel. Allah anali babali buyütmek nasip etsin. Bebişte cok tatlı 😍😍
Hcrksk Offf ağladım yine ya😭😭nasipse en geç 29 Ekim’de doğumum var biz de dış çekimimizin ve doğumumuzun olduğu video çalışması için anlaştık.neler yaşayacağız bakalım..Rabbim içinize sindirsin
senanur Hcrksk amiin. rabbim yardımcın olsun hiç korkcak bi şey yok herkes doğuruyo sen de doğurursun çatırt diye hiç korkma her anın keyfini sür bu anlar bi daha gelmiycek ❣️❣️😂
Aysenurtimurcin senanur cok guzel olmus izlerken agladim normal dogummu oldu rabbim banada nasip etsin 1 haftam kaldi benimde
senanur Htc123 ben de çok ağlarım doğum videolarını izlerken şükür bana da nasip oldu videoda yer almak ❣️😂
ghost35 Cok guzel olmuş ne mutlu size🤗 darısı bızım basımıza. Ne kadara yapıldı bu cekım acaba. Bnde tam cekım fıyatlarını arastırıyordum
senanur ghost35 1600 tl canım hem video hem fotoğraf albümü ilgilenirsem adres iletişim numarası vereyim
Defnemmm2301 Ya Allahım esirgesin maşallah subanallah ya izlerken gözlerim doldu çok güzeldi Rabbim analı babalı büyütsün inşallah nazarlardan korusun Allahımmm 😍😍