Mihri26 AzraFarah bende yiyecek değilde istediğim kadar çay ve kahve çaya hiç engel olamiyorum kendime en sonunda eşim doktora şikayet etti beni çok içiyorum diye doktor da içmemem gerektiğini söyleyince frenledim kendimi son 8 haftam kaldı
zeynepmom34 Mihri26 ben şuan herşeyi yiyorum bende gebelik şeekeri olup olmadığını ne zman yaptırcaz kızlar
Basak0646 Gebelik şekeri var meyveli pasta kazandibi ve çikolata bide kaşarlı pide yicem çok sinaniyorum cokkk 🥺🥺
Gamzee23 Ellia ay galiba ben her şeyi yedim hamilelik sonrası yiyeceğim bir şey kalmadı 😂 tabi yerken eşimden gizli yiyordum tatlı bir şey elimde görse çocuk azarlar gibi beni azarliyordu elimden alıp süt bardağını elime tutuşturuyor 😂😂
kbralya01 Ellia bol bol filtre kahve içmek istiyorum makinasını aldım sonra hamile kaldım öyle hasretim ki kupayla filtre kahve içmeye sonraaaa kokoreç midye sonraaa çiğköfte 🥹 kahvaltıda bol bol maydonoz 🥹 yazarken gözyaşım pıt hepsine hasretim 😂
Basak0646 Safaozbn birden acıkma elim ayagim titrerdi ve doyma hissi olmazdı 1 saat sonra gelirdi doyma hissi ne yesen doymuyorsun gözün dönüyor suphelenmeye başladım boylelikle
Mucizelermumkun Serena94 ya benim su fazlalığım var doğuma kadar şekerli her şey yasak maalesef yiyemiyorum. İlk 4 ay tatlıdan tiksiniyordum şimdi de sadece tatlı aşeriyorum. Siz sağlıklıysanız yiyin tabi neden yemeyeceksiniz az az çektikçe benim yerime de yiyin 😋
agylik Ellia ben de tatlı çeşit çeşit yiycem gerçekten özgürce yemek istiyorum 🤩 gebelik şekeri mağdurlarından olduğum için 🥲
nur34_ Ellia hicbisey😄zaten yemekle cok aram yoktu bogazma duskun degilim yani oyuzden dogumdan sonra bunu yicem dedigim bisey yok😋