suelin Ellia mide yanmam olduğu için çiğ köfte miktarını azaltmıştim ama doğumdan sonra çiğ köfeyi 3 öğün de olsa yiyebilirim
srnglcskn Ellia ay ben her şeyi yedim 36 haftalığım canım ne çektiyse az da olsa yedim rahatladım 😁 ama son 1 aydır çok mide yanmam var geçerse çiğköfte yicem doğurmayı bekleyemicem burnumda tütüyor resmen 😁
Dr4 Ellia bende çay kurabiye, kahve kurabiye, çikolata ve cipsler 🥰 son haftama giriyorum tatlı ne yesem dokunuyor az şekerli kabak yemiştim Allahım mahvoldum kusuyorum ishal oluyorum vs. Cips de yiyemiyorum ürtiker var gebeliğe bağlı.. hemen azıtıyor. Çay kahve tiksiniyorum ama hamilelik bitince bitiyor çok özledim kurabiyeyle çay kahve içmeyi.
story Yavrum Allahın izniyle sağlıkla doğsun da sonrasında işkembe çorbası, midye, sushi, şöyle bol mayonezli patates kızartması ve burger hamburgeri ve doya doya filtre kahve 🤤🤤
Gunyuzu 4.ayıma girdim canım yemek dahil hiçbir şey istemiyor ne yemek olursa olsun yemiş olmak için yiyorum zevk almıyorum yerken çok garip kilo vermişim karnım yavaştan belli olmaya başladı 62 kilo ile hamile kalıp 60 kiloyum şu an normal mi ?
Mucizelermumkun Gunyuzu normal canım ilk 4 ay ben de yiyemedim sadece bir meyve vardı canın çekmesin onu yiyordum diğer her şey kokuyordu. 5. Ayda iştahım açıldı normale döndüm hatta çok yedim o ay
AzraFarah Ellia ben doya doya çay içmek isterim,arada kahve. Kansızlığım çok olduğu için çayı içiyorum ama azalttım
Mihri26 AzraFarah bende yiyecek değilde istediğim kadar çay ve kahve çaya hiç engel olamiyorum kendime en sonunda eşim doktora şikayet etti beni çok içiyorum diye doktor da içmemem gerektiğini söyleyince frenledim kendimi son 8 haftam kaldı
2kidsmoms Ellia gebelik şekeri şeker yüklemesiyle mi ortaya çıkıyor sadece ? Sizde bir belirti olmuş muydu
kizannesii17 Cipss bir sürü abur cubur eşim diyor doğum olsun poşet dolusu alcaz oturup yicez o kadar özledim