Hayalll Ozgemir05 aynen bnmde bir de sezeryan oldu cogu acaba diorum bnde mi bi sorun var bekliorm die
Deda Hayalll Benimde bugün nişanım geldi doktora gittim yarım parmak açılma var dedi eve gönderdi😞 bende bekliyor heycanla rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah🤲🤲 Şuan 38+4 günlüğüm
Hayalll Deda ayyy bnmde gelse keske en azindan nisandan 72 saat snra dogum baslayabilior diye duydum 🙄 artik sabir kalmadi ya
Deda Hayalll Başladı bile akşam 7 de suyum geldi hastaneye geldik yatışım yapıldı şimdi nst ye bağlanıyorum sancılarım başladı daha 2 cm açılmam olmuş sabaha sanırım doğumum olur🤭😍
Hayalll Kuzey_irmak bnde cok hantal hissediorm yine de kendmi zorluorm yuruys yapiorm hareket ediorm ama yk
eCeCik Unzile35 benimde akşamları hareket ediyor sadece gündüz korkuyorum hep doktora söyledimde yarın gel bi bakalım dedi
MerveSara eminergunn Bizde de bir parmak açıklık ve kasılmalar çıktı . Pilates topu, yürüyüş ve merdiven in-çık yapacağız bol bol.🤗🙏🏼
eminergunn MerveSara banada yürüyüş dedi bende skuat ve belime sıcak su azıcıkta masaj yaptım birazda hurma yiyim bende adece yumuşaklık var açıklık yoktu
Ayyyseeeeeee Hayalll tık Yok valla arada düzensiz sancı oluyor o kadar sabah kontrol var bakalım ne olacak 😪
Hayalll Ayyyseeeeeee aynen bnmde sbh kontrol var bakalm ne deyck sanci var 80 100 arasi cikior snn nsl
Ayyyseeeeeee Hayalll valla en son Perşembe nst ye girdim düzensiz sancı vardı hafif yarın bakıcAz ama hiç sancı hissetmiyorum ben 😢