Hayalll Baharun2 offf nasil birsey ki bu dogum sancisi bir turlu gelmek bilmedi 😢 gecen gun oturdum agladim resmen cock gbi
Hayalll Baharun2 aynn sonuna kdr bekleyip gelmezde sezeryan olursa cok uzulurum 🙄 cnku norml icin bekledik heb yksa sezeryan olsa 38de alacgni soledi
Sesa Ahh ahh iki kez sezeryan dan döndüm ben yoksa çoktan yavrum gelecekti ama hersey normalden normal olsun istedim benim de bi iki gün kaldı artık sabırsızm sancı bekliyorum dört gözle
Humus Hayalll benmde 8 gunum kaldi. Beklenen tarih 31 ekim. Bide erken dogum riskim wardi. Su an hicbiseyim yok 😁 yuruyuste yaoiyorum her aksam. Yine birsey yok 🤷🏻♀️
Hayalll Humus hic sorma canim banada 30.haftadan belli erken gelecek dedi sancilarim cikdi serumlar yedim ciger gelistirici vuruldum iki doz ama suan bakiyorumda bebegim beklio vazgecdi😀😀
Unzile35 Humus bana da erken Doğum deyip durdular aşağıda olan çocuk yukarı çıktı ya 38. Haftaya girdim bende korkuyorum ekim sonu gelir diyordum 😔
Kuzey_irmak Son 6 gün bnm de bakalım çarş dr kontrolum var,artk gerçekten çok hantal hissediyorum kendimi😑
eCeCik Kuzey_irmak bebeğinin hareketlerinde azalma var mı ? Benim gündüzleri neredeyse hiç hareket etmiyor 🙁
Hayalll Kuzey_irmak bnde cok hantal hissediorm yine de kendmi zorluorm yuruys yapiorm hareket ediorm ama yk
eCeCik Unzile35 benimde akşamları hareket ediyor sadece gündüz korkuyorum hep doktora söyledimde yarın gel bi bakalım dedi