Meltems53 burcin-2202 bildiğim kadarıyla ilk 3 aydan sonra yapılıyor. Kimisi 18 haftada kimisi 20 de yaptırıyor benim hemşirem 17. haftamda yaptı.
2prensesannesiiii Meltems53 ben 16+3 ten beri hissediyorum her geçen gün biraz daha netlik kazanıyor bu hissiyat dün gece dönüp durdu karnıma dokununca duruyor malesef 🥲🥰🙏🏻 17+6 yız🥰💓
DilekYasar Bende bugün tam 19 haftalık oldum, bende tatlı yiyip uzandikca hissediyorum sanki elimin altında dönüyor yada balık gibi kayıyor tabi düzenli hissetmiyorum hala🤦 ama o dönmesi falan beni benden alıyor 🥰🥰
Meltems53 DilekYasar düzenli hissetmemize daha var sanırım 🥲 bende en çok eşimin hissetmesini istiyorum elini koyunca falan bakalım ne zaman 🤷🏼♀️
Papiiii Meltems53 vallahi bende 18 haftaligim daha bir haraket hiss etmedim bi kere hissedir gibi oldm ondada takilmadim kafam ayri yerdeydi oda zaten bebek haraketimi hic bilmiyormm 2 kilo aldim.Sabah gobegim aksamki gobegimden buyuk oluyo aksam gobegim top gibi oluyo gazdan dolayi herhalde neblm boyle iste sizde nasil?
Meltems53 Papiiii evet bende ilk kez dün hissettim. Ama 20.haftada daha net hissederiz bence ilk gebelik olduğu için. Ben henüz kilo almadım inşallah bebek alıyordur 🥲
Kayrakusum_0 Tatlım 18.haftam bitmek üzere bu hafta en zorlandığım şey ayaklarım çok huzursuzdu sürekli yatarken kıpırdatmam gerekiyordu. Ve yastıkla uyumaya başladım bacağımın arasına yastık koyarak kendimi daha rahat hissediyorum. Ama en iyi şey de bebek hareketlerini daha net hissettim hafta geçtikçe sanırım daha da netleşiyor şu an hissettiğim göbeğimde seğirme ama önceki haftalara göre daha da kuvvetli 🫠🫠
Meltems53 Kayrakusum_0 evet bende dün ilk kez net şekilde hissettim bundan önce emin olamıyordum bağırsak mı bebek mi diye 🙈 acaba huzursuz bacak mı oldu sizde? Bende de oluyor arada.
Ozgee-26 Bizde 19+2yiz 😍 dun acik kahve akintim oldu acikcasi biraz endiseliyim. Bugun hic olmadi takip ediyorum insallah bida olmaz. Ben arada pit pit hareketler hissediyorum ama ilk gebeligim anlayamiyorum da bebek hareketi mi 😂😂 bu arada akintidan uc gun once kontrole gittim bi sorun yoktu o yuzden rahatlatmaya calisiyorum kendimi rahim buyudukce belki olabilir diye. Var mi boyle akinti yasayan
Meltems53 Ozgee-26 ben yaşamadım böyle bir durum yine de bir kontrole gitseniz iyi olur bence içiniz rahatlar 😊
Ozgee-26 Meltems53 evvet bugunude takip edicem insallah gelmezse gelirse doktorumla iletisime gecerim. Abartilcak kadar cok degildi ama yine de kahverengi olunca endise verici olabiliyor tabi
minikoglumuz 18+6 hareketlilik hiç birsey hissetmiyorum ama utrasyon da maşallah hareketli ama genelde hep uyuyor. Çoğu erken hareketleri hissetmiş bende tık yok bende Bi anormallik var acaba ilk gebelik Bi de.
Meltems53 minikoglumuz hayır ilk gebelikte 20 haftaya kadar birşey hissetmemek gayet normal. Sizde bir sıkıntı yok. Herkesin aynı olmuyor tabi bende ilk kez dün hissettim. Tatlı yiyip yan bir şekilde uzanın belki hissedersiniz 😊
minikoglumuz Meltems53 tatlı çikolata yiyorum ama yok banamısın demiyor :) inşallah hissederim ya hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum:))
Babyboy Benim ikinci gebeliğim 16 da hissetmeye başladım simdi 18+3 bizimki tam tersi tuzlu ekşi bir şeyler yiyince hareketleniyor 😄 kız bebek alakası var mı bilmem ama