bendiyebiriii Güzel anneler bebeklere kilo aldırmak için kürleriniz var mıdır paylaşsanız😅 ama lütfen bana aldırmayacak bir şey olsun🐻🫠
Eskiz bendiyebiriii ben günlük düzenli olarak muz yiyorum yoğurt tüketiyorum özellikle yatmadan hemen önce muz yemek ve 1 bardak süt içmek bebeğe kilo aldırıyormuş bende muzu deneyimledim gerçekten çok işe yarıyor.🥰
2022bebeki bendiyebiriii Kürüm yok ama gece yatmadan önce kefir ya da maden suyu içiyorum. Gün içinde kuruyemiş, muz, yumurta muhakkak tüketiyorum. Paketli gidalar tuketmemeye gayret ediyorum omega3 takviyesi alip haftada en az 1 kez de balık yiyorum 🥰
FatmaAselinAnnesi_60 bendiyebiriii sadece kefir içiyorum muzu gündüz yiyorum çünkü kabız yapıyor ben de geçen 2 tane yedim 4 gün tuvalete çıkamadım 😁akşam çayın yanına zaten bol bol kabak çekirdeği kuruyemiş yiyorum yatarken kefir içiyorum en iyisi
bendiyebiriii Eskiz burda birinde görmüştüm muzu kefirle blendardan geçiriyordu. Güzel oluyor mudur acaba😅 yiyorum ben de muz ceviz yoğurt sürekli. 21de 420 gramdı az gibi geldi bana doktor normal dedi ama bilemedim. Burda herkesinki kilolu sanırım😅
1Gunes bendiyebiriii kız kefir ile değil süt ile blend eden benim 🤣 süt muz bal ceviz çiğ badem kaju bebe büskivi ile yapıyorum içiyorum hatta dün akşam yine atmıştım görsel 🤣🤣
Eskiz bendiyebiriii ben kefille hiç denemedim ama kefir de bebek için çok faydalı muzu ve kefiri ayrı ayrı da tüketebilirsin bence ama bebeğine kilo aldırmak istiyorsan eğer kesinlikle her gün yatmadan hemen önce muz yemeyi bir dene derim 🥰
bendiyebiriii 1Gunes Arkandan konuşsam göreceksin demek bacım ahshdjd ekran görüntüsü almıştım vallahi senmişsin. Sanırım başka birinde kefir gördüm senin postla karıştırdım falan ahdhdjd cici bebe bana kilo aldırır gibi hissediyom korkuyom anacım korkuyom
anie 1Gunes aynı tarifi değiştirip değiştirip ben de yapıyorum sen faydasını gördün mü canım ben yarın gideceğim kontrole 🥰
1Gunes bendiyebiriii 🤣🤣 ben cici bebe 1 haftadır ekliyorum kuzum şimdi tam kilo alma vakti ya bebeğin o yüzden başladım ona da 30+1 olduk biz.
FatmaAselinAnnesi_60 bendiyebiriii bnce kiloyu kafaya takmamak gerek genetik sen ne kadar yersen ye almıyor az yesen bile 4 kilo bile doğan var sağlıklı olsunlar bebiş 19 haftada kaç gramdı
bendiyebiriii FatmaAselinAnnesi_60 21de 420 gramdı. Takmak değil de burda herkesin kocaman çocuğu😅 diyorum bende bir sorun mu var😅
1Gunes bendiyebiriii amin kuzum hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım kavuşalım bebeklerimize inşallah ❣🤲
Eskiz bendiyebiriii umarım 😅 birde yumurta günlük tüketmelisin eğer bebeğin zayıfsa 2 tane tüketmen daha iyi olur gebe okuluna gitmiştim ben orada ki eğitim de söylemişlerdi çok faydası oluyormuş
bendiyebiriii Eskiz tavuklar bile benim kadar yumurta ile haşır neşir değildir sanırım ahshdh günlük bazen 3 yumurta bile yediğim oluyor. Artık elim kolum gibi oldu😬