D12ekim herkesin yumurtlama tarihi farklıdır bazen sandığımızdan geç olabiliyor ben farklı bir dönem biliyodum yumurtlama tarihimi ama adetime yakınmıs hamile kaldım
Adet olacağım günlerde bir kez korumasız ilişki oldu
coolmother rahim açıklığıyla ne alakası var yumurta önemli
PSerenity bazılarında yumurtlama tarihi sanıldığından geç oluyor yazmışım? muhalefet olacaksınız ya illa oldunuz tebriksss
Pasakizi merak ediyorum açıkçası ama bundan bir kaç ay öncesi yumrukta günümde olduğum halde doktor yumurtalıkların tembelleşmiş demişti o gün anladım yumurtlama günüm hsngi gün olduğu beli degil 😊nasıl olsa adet olurum bu gün yarın diye korumasız ilişki oldu ama adet olmadım 🙈26 aralığa randuvu aldım o zamana kadar olmasam doktora gideceğim 😂
coolmother yumurtlama tarihi dememişsin ki rahim açık demişsin 😅
Melikenl pazartesiye kadar sabır etmem gerekiyor 😇
PSerenity onun altında yanlış anlaşılmasın diye bir yorum daha attım ama işte 🤷🏻♀️
coolmother hayırlı olsun bn nasıl olsa adet olur bu ay tutmaz diye çokta önemsemedik açıkçası ama şimdi adetim geçti ne adet belirtisi ne birşey arada şeffaf bir akıntı görüyorum o kadar 😊
Ecrin_Su47 test yap canım adetin geçtiyse akıntı vs bunlar belirti hep ama kesinleştir 🌸
D12ekim bnde olmaz diye düşünüyorum çünkü adet oldum olucak diye düşünüyorudum ama geçti bir iki araştırma yaptım olma olasılığı var diyor bakalım pazartesiye kadar sabır etmem lazım 😊 hayırlısı hangisi ise o olsun inşallah
Adetime bir hafta varken kan testi yaptım dayanamayıp negatif çıktı cok üzdüm kendimi bu ayda olmadı diye ve rahat davrandım yarın adetimin ilk günü umarım sizin dediğiniz gibi bir şey 😒 olmuştur bi an olabilir mi diye düşündüm
coolmother elimde set yok bulunduğum bölgede yakın nöbetçi eczane yok maalesef onun için pazartesi günü bekliyecem o zamana kadar adet olmasam artık ultrason da inşallah görürüm veya kan tesinde 😇
Ecrin_Su47 hadi inşaallah 🎈🌸
D12ekim bende tam adetime 8 gün varken test yaptım hemde kan 😂 1.20 çıktı sonra adetim gecikti beta falan tekrar yapıldı hamileymişim umudunu kesme birde sen hissedersin hamile olduğunu ben hissetmiştim 😍
D12ekim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah bn iki yıl önce bir doğum yaptım onun için çabuk hamile kalır mıyım bilmiyorum ama dediğim gibi nasıl olsa adet olurum bu ay yutmaz ama rahim toparlansin diye korumasız ilişkiye denedik ama bir defa oldu o da ne kadar etkili olur bilmiyorum 🙈
Ecrin_Su47 inşallah vardır hayırlısıyla rabbim bu bekleyişte olan herkese nasip etsin bende bi an heveslendim ama adet ağrılarım var sanmıyorum olduğu kısmet 😔
D12ekim çok düşük bir ihtimal de olsa bazen geç yumurtlama oluyor veya kadınlar bazen 2 defa yumurtlayabiliyorlar. Ne büyük şanstır ki tam o tarihe bir de ilişki denk gelince sonuç kaçınılmaz oluyor 😂 regl döneminde bile olgunlaşmış yumurtası çatlayan kadınlar olabiliyor. Bu mümkün elbette ama dediğiniz gibi çok nadir.
D12ekim amin cümlemizin de inşallah cnm Allah büyük elbette yeri ve zamanı geldiğinde Rabbim nasip eder
coolmother hayırlı olsun cnm Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah kaç haftalık oldunuz 😍
Rapunzelinanasi evt ayda iki kez yumurtlayan anne adayları var bnde onlardan olmak isterdim tabi 😂😂