Mervekara5 Kızlar merhaba bu akşam garip birsey yaşadım bebek sanki vajinama baskı yapıyor alt karnımda hareket ediyor gibi başına gelen var mı korktum açıkçası ?
Pamukkiz1666 Mervekara5 korkmana gerek yok canım o haftalar benimde öyleydi hatta tekmelerini rahimde hissediyordum bende korkmuştum ama normal su an 30 haftalık oldu bazen yine rahimde hissediyorum endişelenme hafta geçtikçe yavaş yavaş yukarıya çıkıyorlar 🥰
Sevgiozdemir Mervekara5 kaç gündür benimde o şekilde 28+2yim resmen vajinamda aşağı baskı yapıyor ayakta fazla kalamıyorum arada bazen oraya vuruyor erken doğum riskim de var korkmuştum biraz ama akşamları oluyo daha çok tek değilmişim demek ki 🥴🥴
Kubrabsyg45 Mervekara5 günler aynı. Benimde birkaç gündur vajina baskı yapıyor hatta afedersin çişiimi öyle getiriyor ki dışarı çıkmaya korkuyorum. Anlık Baskı yapıp vuruyor. Ama ilk defa bu gece beni uyutmadi. Normalde çok çok hareketli bir bebek ama gece sakindir resmen geziniyor gece beni çıldırttı. Şimdi gene başladı bu gece mesai var gene 🤦 kaç gram bebişinn
Mervekara5 Pamukkiz1666 çok koktum canım birde ilk defa bu akşam yaşadım panikledi canımı yaktı resmen 😔
Pamukkiz1666 Mervekara5 ilk gebelik olunca insan en ufak şeyden korkuyor seni çok iyi anlıyorum zaten genellikle gece olunca yaramazlık yapmaya başlıyor afacanlar 30 haftaya gelince bu seferde çok güçlü vuruyorlar bı ara deprem oluyor sandım çok korktum bide zayıf anne olunca haraketleri baya bı net hissediliyor ben o yüzden baya güçlü hissediyorum😂
Pamukkiz1666 Sevgiozdemir yok canım tek değilsin hepimiz yaşıyoruz hatta makattan bile hissediliyor artık nasıl vuruyorlarsa minicik ayaklarıyla ☺️☺️
Gulhnm Sevgiozdemir bende 29+5 im bizimde bebiş aşağıya baskı yapıyormuş tekmikleri vajinamda hissediyorum bende. doktorum ayakta çok fazla kalma erken doğum olabilir diyor
Mervekara5 Pamukkiz1666 elimi koyıyırum ya şimdi göbeğime bildiğin dalgalanıyor sanki karnım 🥰 ama biraz önce korktum cidden ilk gebelik olduğu için galiba böyle endişeliym 🥲
Sevgiozdemir Pamukkiz1666 böyle aynı şeyleri yaşayanları görünce rahatlıyorum valla insan tedirgin oluyor ☺️
Pamukkiz1666 Mervekara5 o dalgalar yakında tsunami olacak güzelim ay birde gece gelen ansızın tekmeler yumruklar ay bı yandan çok güzel ama uykudan kaldıracak kadar da güçlü 😂🥰
Pamukkiz1666 Sevgiozdemir geçmiş olsun canım rabbim inşallah vaktinde gelmeyi nasip etsin burda kim yazdıysa sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah
Sevgiozdemir Mervekara5 22. Haftada çıktı o zamandan beri kullanıyorum teşekkür ederim sağolasın o yüzden herşey endişelendiriyor insanı 😕
vuslatgizemsertdemir Bende şuan 26 haftalığım nerdeyse 3 haftadır o şekilde altta hissediyordum hala öyle hissediyorum ama doktoruma sordum geçen hafta çok normal bi sıkıntı yok korkulacak bişey yok merak etme dedi yeri gayet güzel dedi😅
selvi8900 vuslatgizemsertdemir bende şuan 25 haftalik oldum iki üç gündür sanki aşağıya doğru vurmaya başlamış bı an cikicak gibi hissediyorum yanintergin olmuyor değilim smdi sizleri okudum çoğu kişide vuruyormus minnoşlar aşağı doğru böyle içten ama
Mervekara5 Kubrabsyg45 pazartesi gidecem canım şuan bilmiyorum ki kaç gr :) 25. Haftada 780 grdı kaç olmustır merak içindeym bende 🥲 seninki kaç kr 🙏🏻