Prenses34_annesi Snmdgn canım ya bakanı tutturamadık Ben İstanbul’da oturuyorum Sultangazi özel medigold Sultan Hastanesi’ne gidiyorum ayırlısı olsun ya insanın böyle aynı şeyleri çıkınca karşı tarafından bir yüzünde tebessüm oluşuyor ne düşünüyorsun ismini 🥰
Snmdgn Prenses34_annesi evet hayırlısı tabikide mutlu oldum bende aynı olduğunu öğrenince ayla duru olucak nasipse siz ne düşünüyorsunuz 🌸
Eldgrn kizannesii17 birakmazdim o kadar ara da doktoroule diyince mecbur nst zamanı için uzattı muhtemelen ben öyle tahmin ediyorum ah bı gelse zaman gitsek artık
ParildayanYildiz Prenses34_annesi bence bundan sonraki hayatımız öyle geçecek o minik parmağına dolayacaklar çünkü bizi 😁😁
Prenses34_annesi ParildayanYildiz bundan kesinlikle bir şüphem yok ama ilerleyen dönemlerde daha çok insan zorlanıyor bunu hissedersin mutlaka karnın gerildikçe hele ki hareketleri sertleştikçe yani ne kadar nemli tutarsan tut o nem bir süre sonra çektikten sonra tekrar kaşındırıyor 😂😂
kizannesii17 Aasel34 bende kullanıyorum progestan kimi doktor bırak gerek yok dedi ama erken doğumu engellediğini ve plesentaya bebeğe dair çok faydası olduğuna dair bı çok yazı okudum kullanmayinca için rahat etmiyor zaten gece bir tane kullanıyorum
ParildayanYildiz Prenses34_annesi henüz kaşınma fln yok bende ama ne zaman başlar bilemiyorum hindistan cevizi yağı kullanıyorum henüz çatlamadim ama vücudum çok elverişli çatlamaya🤦♀️
Bedihauslu Prenses34_annesi sizinle aynıyız bende gece 12 33 hafta olacağım ben penguen gibi yürüyorum artık
Prenses34_annesi Bedihauslu aha benimle aynı olan birisini daha buldum gerçekten böyle insanlarla karşılaşınca yüzümde ister istemez bir tebessüm oluşuyor yani çok haklısınız penguene kurban olsunlar keşke penguen gibi yürüsek artık evre atladım cinsiyetiniz ne sizin 🥰
Yaseminturan_ Gamzeeee16 Yani baş aşağı mı benim 28 den beri öyle ki erken dogum riskimde var 10 gün yattım hastanede🥹
Gamzeeee16 Yaseminturan_ Baş aşağımı bilmiyorum 36 haftalıkken ki alması gereken pozisyonu şuan almış dedi
Eldgrn kizannesii17 devlette değişiyor belirli bir haftayı bekletiyorlar ama özelde 32 de başlıyorlar diye biliyorum
Bedihauslu Prenses34_annesi bende gerçekten mutlu oldum bizim cinsiyetimiz kız sizin minnoşun cinsiyeti nedir 😍
Prenses34_annesi ParildayanYildiz diyorum ya Benim de öyle insan kaşımak istemiyor ama bir süre sonra seni artık çileden çıkartıyor avucumun içi ile ovalıyorum yani
Bedihauslu Prenses34_annesi kirikkale de otuyorum araştırma hastanesine gidiyorum siz nerede oturuyorsunuz
Aasel34 Kızlar şuan 33 bitti 34 giriş yaptık ama Dr ne zaman gelim diye sormayı unuttum Dr bişe demedi 31 haftalıkken gitmiştim şimdi bir daha ne zaman gidim acaba bilemedim