Gamzeeee16 kizannesii17 Onu bile üzmüşüm resmen ultrasonda dudaklarını büzmüş bir şekilde gördük doktorumuz bile dedi bebiş bile üzülmüş diye çok üzüldüm kendimi geçtim bebeğimi üzmüşüm ona daha çok üzüldüm sadece uzanıyorum korkuyorum içim bir tuhaf
Hallerimvarbenim kizannesii17 Benim ki devamlı hareket ediyor ama hafif hafif yada biz hissetmiyoruz gün içinde hareket halinde olunca gece yatınca başlıyor daha çok
Aasel34 Bizde bu gece 33+1 olucaz toplanıyo arada sancım oluyo progestan fitil kullanıyorum hayırlısı olsun
kizannesii17 Aasel34 bende kullanıyorum progestan kimi doktor bırak gerek yok dedi ama erken doğumu engellediğini ve plesentaya bebeğe dair çok faydası olduğuna dair bı çok yazı okudum kullanmayinca için rahat etmiyor zaten gece bir tane kullanıyorum
ParildayanYildiz kizannesii17 ah hemde nasıl hele birde bu hafta hıçkırmaya başladı eriyorum o hıçkırdıkça😁😁
Prenses34_annesi ParildayanYildiz bizde işte dayak yiyoruz bir çarşaf böreği misali gerdiriliyoruz🤣🤣🤣
Prenses34_annesi Snmdgn aynen gerçekten benim de yüzümde bir tebessüm oluştu aynı adet tarihimiz aynı cinsiyetimiz sen nerede oturuyorsun hangi hastaneye gidiyorsun 🥰
ParildayanYildiz Prenses34_annesi gerçekten öyle vallahi o küçücük haliyle neler yapıyorlar bize zor olsada onlar yapınca dünyanın en güzel hisleri oluyor🤭🥰
Snmdgn Prenses34_annesi Ankara’da oturuyorum canım Sincan koru hastanesine gidiyorum sen nerede oturuyorsun hangi hastaneye gidiyorsun ay bir de oturduğumuz ve gittiğimiz hastane de aynıymış 🌸
Prenses34_annesi Snmdgn canım ya bakanı tutturamadık Ben İstanbul’da oturuyorum Sultangazi özel medigold Sultan Hastanesi’ne gidiyorum ayırlısı olsun ya insanın böyle aynı şeyleri çıkınca karşı tarafından bir yüzünde tebessüm oluşuyor ne düşünüyorsun ismini 🥰