Lavantakokusu64 Dark her saglik ocagi farklı söylüyor sanırım ya 2017 de oğluma dogum yaptim 2 doz hamile iken 1 doz da dogum sonrası vuruldum. 2 doz da doğumdan 1 yıl içinde vurulması gerekiyormuş o zaman saglik ocagi beni aramadı. Simdi hamileyim 18 haftalikken beni aradı 5 e tamamlamış olsaydınız gerek yoktu sil baştan tekrar yapmamız gerekiyor isterseniz dedi bende 1 dozunu yaptırdım yine. 1 ay sonra 2. Dozda arayacağıni söyledi yaptırmak istemedim
Dp1234 Dark bilemiyorum heryerde toplanacak diye resmi gazetede okudum onların sorunu o zamn. Bölgesel değil Türkiye genelinde toplanıyor
Dark Lavantakokusu64 çok tuhaf ya, netten bidaha baktım 3 doz diyor ilk sefere Bende doğumdan sonra olmadım hiç söylemediler ama şimdi aklıma başka birşey daha geldi biz çocukken de olduk asi onu hiç sormuyorlar belkide gerekmiyor tekrar etmek
Lavantakokusu64 Dark valla bende anlamadım bizimi kandırıyorlar napiyorlar bilmiyorum. Aşı başı prim alınıyormuş ondan mı acaba diyorum kendimce bende arastirdigimda 5 ile 10 yıl arası koruma oluyor diye okudum. Bunda da olmayacaktım kedimiz var her ihtimale karşı olayım ilkini madem dedim. Evet okullarda da aşılarımızı olmuştuk aşı gecmisimizde olmasi lazim aslinda. artık neye inanacagimizi şaşırdık.
ikibaloglanannesi Zarefet sezaryen olacağım. 2 arkadaşım da sezaryen oldu tetanoz da olmadılar hiçbir sıkıntı olmadı onlarda.
Dark Lavantakokusu64 annemi kedi tırmaladi zorla yaptılar mesela kuduz ve tetenoz bazıları var diyormuş aşım yalamdan acaba o yüzden mi sormuyorlar diyede düşünüyorum
Lavantakokusu64 Dark artık ne dediklerini bi kendileri birde Allah biliyor. Bizler saglik açısından vurulalım diyoruz ama içinde neler var bilmiyoruz
Zarefet ikibaloglanannesi bende olmak istemiyorum ilerde pişman olur muyum sezaryan olursam ondan korkmuştum teşekürler ederim
cactuswoman01 12 Aralıkta oldum ölümden döndüm resmen herkeste kol ağrısı yada kemik ağrısı oluyorken bende 40 derece ateş, heryerim ağrıdı, kanımda enfeksiyon çıktı halen etkisi var malesef ve 3 Aralık’ta kan verdim rutin kontroller kanda enfeksiyon çıkmamıştı
Dp1234 cactuswoman01 çok geçmiş olsun bende 5 Aralık’ta oldum bir doz oldum ikinciye vaktim geçmişti zaten Allah sonumuzu hayretsin
balkizinbebegii Dp1234 arkadaş ben iki dozu da oldum üçüncü de doğumdan sonra desi bana hemşire ve yeni gittim daha toplatma bilmem ne demedi 🧐