Kubratagram00 Normal doğumdan korkup sezeryan düşünen var mı? Ben normal doğumdan çok korkuyorum ama herkes normal doğum imkanın varsa normal doğum yap diyo çabuk toparlanmak, sütun gelmesi adına ama beni çok korkutuyor normal doğum. Benim gibi olan var mi
Meyra19 Kubratagram00 ben korkuyorum o yüzden doktorum sezeryan için gün verdi her insanın yapısı farklı ben yapamam diye düşünüyorum
qwerty2 Kubratagram00 benim ikinci gebeliğim. Son 2 haftam kaldı. İlki normaldi. İkincisinden yine korkuyorum ki ilk doğumum kolay olmasına rağmen. Ama yine normal doğum olsun diye dua ediyorum. Toparlanmam çok kolay olmuştu. Bi de şimdi evde ilgi bekleyen 2 bebek olcak. Sezaryen daha zor olur diye düşünüyorum. Zorunlu olmadıkça tercih etmem. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hazalaskin Kubratagram00 kızlar lütfen kendinize ,bedeninize , bebeğinize güvenin 💕 tabi ki istersen sezeryan yap ama inan oda kolay değil kuzum. Hangi şekilde doğurursan doğur üstesinden gelirsin 🥰
Nurr_22_22 Kubratagram00 bende çok korkuyorum ama sezeryan dan da korkuyorum doktorumla konuştum bende basur çıktı bir anda doktor da normal doğumda baskı sonucu dışarı tamamen fırlama durumu var sezeryan yapalım dedi bakalım
Kubratagram00 qwerty2 ya normal doğum benim için çok zor olacak gibi hissediyorum acı eşiğim çok düşük ama bebeğimin ve bedenimin sürece hemen alışması için normal doğumun daha iyi olacağını biliyorum ama beni çok korkutuyor. Sezeryani da sırf korktugum için olmak istiyorum ama bebeğime bencillik yapiyomusum gibi düşünüyorum sonra. Bilmiyorum kafam çok karışık ve 32. Haftadayim
Sibelbayram İki tane normal doğum yapmış birisi olarak söylüyorum bende korkuyorum normal doğumdan sanırım bu psikolojik bisey
emelakdogan Nurr_22_22 benimde son haftalarımda basurum oldu 😔 ama doktorum herhangi bir şey söylemedi bana zaten normal doğumdan korkuyorum iyice korktum 😒
Sehnazs5 Nurr_22_22 Nurr_22_22 benim tam da öyle oldu ve berbat bir şekilde acı çekiyorum oturamıyorum içeriye kadar acısı vuruyor inanın
Anneperi Kubratagram00 benim ilk gebeliğim bazen korkuyorum bazıları 15 dk acı cekecek sin sonra herşey çok güzel olacak diyor. Kardeşim doğum yaptı suyu geldi hastaneye gitti dediği gibi doğum hanenin kapısında 2 3 çığlıkla doğdu o 2kez doğurdu ben hiç zorlanmadım doğumda dedi ebeler de dmeiş Allah bize de senin gibi doğum nasip etsin diye. Bazen hayvanları da düşünüyorum. Allah kolaylığını verir insallah analığı acı tatlı herşeyi yle yaşamak istiyorum inşallah normal der doktor🙏
Glbnn2 Kubratagram00 çok sağlıklı diyolar birde içinde kist myom vs bütün kötü şeylerde o an temizleniyomuş. Normal doğuma yeniden doğma diyolar anne açısından
Masal53 Kubratagram00 valla eline Bi iğne batsa bile ortalığı yıkan ben normal doğum yapmışsam herkes yapabilir diye düşünüyorum normal doğum ağrısı dogum sancisiyla başlıyor bebek çıkmasıyla bitiyor ve hemen günlük hayatına geri donebiliyosn ve evet sütun hemen geliyor benim daha doğum yatağından kalkmadan akmaya baslamisti
qwerty2 Kubratagram00 sezaryen de ağrılı bir süreç bunun da farkında olun bence. Normal doğumda sancı çekeceksiniz evet ama sezaryen de bir ameliyat bunu unutmayın sıfır acı beklemeyin.
Elaeyl qwerty2 kac kiloya kadar normal.olabilir benim 39 hafta 3800 kg bebek doğana kadar daha da iri olacak normal.dogum zor olacak gibi görünüyor dedi
Nazyapiyo_ya Kubratagram00 hepsinin zorluğu farklı ben 2 sene içerisinde ikisinide yaşadım malesef bana sorarsan sezeryan daha zor daha doğrusu doğumdan sonrası çok zorrr malesef normal doğumda bebeği doğurana kadar acı ağrı hat safha ama doğduğu andan itibaren ne acı ne ağrı hiçbiri kalmıyır
Lavina Kubratagram00 ben iki tane normal doğum yaptım ama yine korkuyorum normal doğumdan kolay bir sürec değil zor 3 hamileyim tek düşündüğüm doğum anı başka birşey korkutmuyor beni
Elaeyl Minnieand yok zaten ilk gebeligim tedirgin de oluyorum doktor ne derse öyle yapcam kafası da bir tık önde gidiyor haftaya kadar 4 u geçer kemik yapisa da biraz iri en iyisi sezeryan Herkes normal.dogum ister ama kısmet sağlıklı olsunlar da önemli değil
Minnieand Elaeyl yaaa benim de kafası iki hafta gövdesi bi hafta önde. 34+2 ama kilosu 2700 benim de iri bebek olacak çok korkuyorum doğana kadar 4 olur nasıl normal olacak 🥹🥹🥹🥹🥹