Mugeliya Pelin52 ilk bebemde cok pinpirikliydim herseyi arastirir yerdim 2. Gebeligim saldim herseyden abartmamak sartiyla yiyorum valla
Pelin52 Mugeliya evet benimde ilk herseyden huylaniyor muşum gibi daha hiç rahat edemedim ne yesem 2 kere düşünüyorum böyle nasıl bitecek 9 ay bilemedim ☺😅
srcataby Pelin52 etsiz çiğ köftenin kisirdan bi farkı yok zaten içerik olarak. Etli çiğ köftede için çiğ et olduğu için zararlı. Normal standart dışarıda satılanlar bulgurdan ibaret bana kalsa hergün yerim ama midem yanıyor 🤣🤣🤣
Herseyguzelolsun7 Biz de 9 haftalığızz okuyunca canım çiğ köfte istedi hemen sipariş veriyorum 🤗 bir şey olmaz ondann ben doktoruma da sormuştum. Dışardakiler hep etsiz problem yok. Ama yeşilliklere dikkat iyi yıkanmış olmalı kesinlikle
Herseyguzelolsun7 Herseyguzelolsun7 bu arada en son 5.haftada canım istemişti yine bayıla bayıla yedim resmen ve 7.hafta test de temiz rutin yapıldığı için yapıldı özellikle istemedim.
Pelin52 Herseyguzelolsun7 ayy afiyet bal şeker olsun, ben gece ağladığımla kaldım valla simdi gülüyorum halime ☺ sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏❤
Herseyguzelolsun7 Pelin52 ben de gereksiz o kadar çok şeye ağladım ki sizi çok iyi anlıyorum ❤️ Sağlıkla büyüsünler inşallah 🧿🙏🏼
mervebeklevic Pelin52 etli çiğ köfte satılmıyor ki o etli çiğ olanlar icin geçerli ben hamileliğin basından beri yiyorum hic bi sorun olmadı sükürler olsun 😂