Pelin52 Ben 6 haftalık hamileyken çiğ köfte yemiştim ve yasak olduğunu bilmiyordum zaten canım çok istedi oyle yedim acaba bebeğime parazit gibi bisey bulaşmış olabilir mi? Şuan 9 haftaya girdik
ArvenMom Pelin52 nerden yediğine bağlı eğer temiz bir yerse hayır ben her hafta az az yiyiyorum hastalık gibi bende kopamıyorum 🤣🤦🏻♀️
Mrvsmt2502 Pelin52 etli miydi canım etkiye bi tahlil yaptır ben gebelikten önce yemiştim bende toksoplazma çıktı etten mi başka bi şeyden mi bulaştı bilmiyorum ama tedbirini al bulaşmamıştır büyük ihtimalle
Pelin52 ArvenMom ya gerçekten bende öyle gece çok ağladım bisey oldu mu acaba diye ama şükür etsiz yemişim ❤😂🥰
beyzacmvrc Pelin52 ben baya yiyorum ama etsiz ve kendimiz yapıyoruz. Artık hazırlar da da et yok zaten yasak diye biliyorum
Pelin52 Çok teşekkür ederim aldığım yere de hemen sordum zaten etsiz dediler şükür ama yine doktora gidince test isteyeceğim
srcataby Pelin52 etsiz çiğ köftenin kisirdan bi farkı yok zaten içerik olarak. Etli çiğ köftede için çiğ et olduğu için zararlı. Normal standart dışarıda satılanlar bulgurdan ibaret bana kalsa hergün yerim ama midem yanıyor 🤣🤣🤣
sinoli Pelin52 Etsiz çiğköfteden herhangi bişey olmaz panik yapmanıza gerek yok, dışardan çiğköfte önermemelerinin sebebi de tuz ve baharat oranı fazla olduğu için tüketilmemesi tavsiye edilmiyor.
Pelin52 sinoli gece çok ağladım ben kötü bir anneyim diye sabah uyanir uyanmaz hemen gittim sordum etsiz dediler tabi ama yinede doktora gideceğim test vericem ❤
sinoli Pelin52 Ben hala yiyorum, bu kadar panik yapmayın ☺️ Daha önünüzde uzun bir zaman var çünkü iyi değil 🙏🏼
Nazyapiyo_ya Pelin52 canı yasak olan çiğköfte değil yasak olan çiğ et yani etli çiğköfte yemediğine göre afiyet bal şeker olsunn