snm-ekr1 Omerva ben ilklerinde çok önden yapmıştım bunda nedense sanki doğurmayacak gibi erteledim durdum ama en iyisi çok ağırlaşmadan yapmak
snm-ekr1 Hulya2841 maşallah hadi bakalım bende organizer sipariş ediyim diyorum trendyoldan yerleştirip çantaya koyması kalır
Hulya2841 snm-ekr1 ben kücük hurclar aldım onların içine koydum üstünede içindekileri yazdım güzelce iyiki erkenden yapmısım gerçekten ütülerken belim koptu sende ne kdr erken o kdr iyidir basla hemen😃
Leylalyla snm-ekr1 34. Haftamdayım erken doğum riskim olmasına rağmen bebeğimin çantası hazır fakat benim çantamın hala eksikleri var 😅
snm-ekr1 Meliko bebek için yapcan işte zaten djjdjska🤣🤣 aman birden bir heves gelir yapıverirsin çokta geçe bırakma ama🤭
snm-ekr1 Hulya2841 yaptım yaptım ütüler bitti sayılır bu hafta içinde çantayıda hazır ederim inşallah ☺️
Yelkovan1 snm-ekr1 34+3 yıkadım ütüledim organizerlere koydum valiz hazırlaması kaldı şimdi iyiki yapmışım diyorum git gide o kadar ağırlaştımki bu kadar tahmin etmiyordum ben 😣
nurefsanakbulut kızlar bu haftalarda kesinlikle ayarlayın çantanızı ya . bırakmayın sona . Ayrıca LÜTFEN TEMİZLİK YAPICAM DİYE YIRTILMAYIN GÜNLÜK SÜPÜR SİL YETER
Hilal3425 snm-ekr1 34+3 deyim herşeyi yıkadım ütüledim yerleştirdim hastane çantam hazır 31 de bitmişti herşey
birprensbirprensesannesi- snm-ekr1 35. Haftadayız 38den sonrasında doğum bekliyoruz herşeyi yıkandı ütülendi ama çantayı hazırlama fırsatım olmuyor sürekli aklımda
Cemos06 snm-ekr1 yani aslında cantaya konacak seyleri bir araya topladım sadece düzenlenip cantaya yerleşmesi kaldı 🤣 onuda yapıcam inşallah