Rahimezcan Ben 32 de yapmaya başladım 33 te tamamladım herşeyi hastane çantamı da bence çok geçe de bırakmamak gerek annem yardım etmesine rağmen 1 haftamızı aldı
snm-ekr1 Rahimezcan evet doğru son zamanlarda ne olacağı belli olmuyor erkenden hazır etmek en iyisi bende yıkadım ütülenecek en geç haftaya çantamıda hazır ederim inşallah
Kismettt bohemianmom bizimki de öyle yarın kontrol var bakalım ne diyecek ne doğumu konuştuk ne parayı ne hastaneyi bebekle ilgili konuşup dönüyoruz eve 😂
snm-ekr1 Rukiye24 bende ütülemeye başladım çok küçük parçalar olduğu için baya zorladı çok sona bırakmamak en iyisi
Rukiye24 snm-ekr1 ufaklar ondan yerleştirmek bir hafta düzen almak iki hafta öyle kolay değil özenmek gayet normal zaten. Biri yazmıştı geçen aman ne abarttınız alt tarafı iki parça kıyafet diye… ama bence abartılmalı ya ne güzel mucizevi bir duygu en tatlı hazırlık
Meliko snm-ekr1 bebenin hazırda kendiminkiler duruyor 😂😂 33+4 valla 34 te kendiminkileri hallederim diye düşünüyorum
snm-ekr1 Meliko bir an önce yap valla iki gündür belim koptu ütü yapacam diye bende bebişin eşyalarını ütülüyorum en son kendiminkilere geçerim 😊
Omerva snm-ekr1 yani benimde kendimi hazır hissedip yıka kurut ütüle yerleştir kısmına geçmem 2-3 hafta falan sürdü 🤣
Meliko snm-ekr1 ay öyle üşeniyorum öyle eriniyorum 😂 makinaya çamaşır at ser topla ütüle eziyet sanki😂
snm-ekr1 Meliko kız Allah seni iyi etsin kaçıncı çocuğun 🤣 bende bir hevesle başladım sonra hepsini birden yapamadım bıraktım 🤭
tsmmst snm-ekr1 33+6’yız biz de bu haftasonu odasını boyadık, mobilyaları geldi şimdi temizliğini yapıp yerleştirip giysilerini yıkamaya başlayacağım ben de bu hafta nasipse 🥹 çok heyecanlanıyorum 🥰🤲🏼🧿
snm-ekr1 Hulya2841 maşallah hadi bakalım bende organizer sipariş ediyim diyorum trendyoldan yerleştirip çantaya koyması kalır
snm-ekr1 Omerva ben ilklerinde çok önden yapmıştım bunda nedense sanki doğurmayacak gibi erteledim durdum ama en iyisi çok ağırlaşmadan yapmak
snm-ekr1 Rukiye24 aynen öyle valla benim üçüncü bebeğim olmasına rağmen çok özeniyorum hele ki ilk bebek olsa hepten özenir valla insan 🥰