Kbra00 ummuhan3 Sagolasin canim benim❤️oyh insallaaah zamani geldiginde sanada merhaba diyicek bebegin merak etme🤲🏻😍
Elfdgm2023 Kbra00 hayırlı olsun gözünüz Aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲Banada dua edin transferimin 8. Günü bugün İnşaAllah bebişlerim tutunmuştur☺️
Kbra00 Elfdgm2023 Allah razi olsun canimm🤲🏻❤️hadi insallaaahh Allahim emeklerini bosa cikarmisin hayirlisiyla sevindirsin sizide 🤲🏻😍
Kbra00 Meri11 Cok sagol canim bilgi verdigin icin endisenlenmistim bian🙈ayhh saglicakla olsunla kiz erkek saglikla gelsin bebegim😍❤️
Kbra00 Tinimini44 canimmm❤️Allah razi olsun insallah Rabbim dileyen herkese su mubarek cumanin yuzu suyu hurmetine nasip etsin🤲🏻😍
Kbra00 Onekim Allah razi olsun canim benim insallaaah❤️Rabbim sana ve senin gibi tum isteyen kardeslerime tez zamanda nasip etsin insallaahh🤲🏻😍
Kbra00 Aysefe333 Amin sagolasin canim❤️Evet bugundu kahvrengi kanamam oldu sabah ama yerlesme diyolar hayirlisi insallah pazar gunu tekrar kan vericem canim artisa bakilcak😍
Kbra00 sacmalamakizim Allah razi olsun canimmm❤️suan kesildi gelmiyo ama bakalim hayirlisi insallaah tutunmustur bebegim..pazar gunu tekrar kan vericem🌸
tubiii11 Kbra00 hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 😊 bende 328 le ögrenmiştim 😍
Kbra00 butterfly35 yaaa😂😂basta saglikli hayirli evlat olsun insallaahh bizde esimle hep hayallerimizde kiz cocugu var ama nasip ilk olucagi icin kizida erkegide tatmak istiyo insan 😍❤️
Kbra00 zek53 Allah razi olsun canim🤲🏻❤️İnsallah bugunun yuzu suyu hurmetine isteyen herkese tattirsin Rabbim🌸