yanlisanlamaama minik_koala_ve_annesi 😂😂😂 ben eşim horladığı o lanet dönemde eşimden önce uyuyordum benim uyuduğuma emin olduktan sonra gel yat diyodum öyle çözüm buluyodum😂
dilinkopsunemi-bisus minik_koala_ve_annesi yastığını alçak ayarla kuzu bide yan döndür yada yüzüstü yatır benimki de öyle çok yorulduğu zaman canı geçiyor horluyor hemen ama dinlendiği zaman olmuyor vücudu yorgun düştüğü içindir belki 😄😄😄
minik_koala_ve_annesi dilinkopsunemi-bisus yorucu bir isi yok ki canim esimin galiba grip gbiydi ondan oluyor
dilinkopsunemi-bisus CaglaArtul bizim köpüşümüz var o da bizle beraber yatıyo eşimle birlikte borazan gibi horluyorlar evde opera çalıyo resmen geceleri bende video atıyorum garibim köpüşün üstüne atıyo ben değilim diye 😂😂
CaglaArtul dilinkopsunemi-bisus ya bu erkekler 🤣🤣 ay yazık köpüşee, inanmamış zaten sende tepmikle haketmiş o da benimki gibi 😂
dilinkopsunemi-bisus CaglaArtul ya ellememki kıyamam kocama gıı valla çok çalışıyor iki işi birden götürüyor hakkıdır horlamasın da napsın alıştım gari canı sağ olsun 😄😄🌺🌺🌺
KLORAKHANIM minik_koala_ve_annesi benim ki oylr bi horluyi ki sabahlari yorgun uyaniyor… ama uyku apnesi olabilir esinizde
KLORAKHANIM minik_koala_ve_annesi bende goturcem geçmezse de hayvanat bahcesindw Part time işe sokucam haftada 3 gün kükresin gelsin.
FatmaAselinAnnesi_60 minik_koala_ve_annesi eşinizin burnunu mandalla kapattın internette görmüştüm 😬😁