minik_koala_ve_annesi AyFa1608 aynen benimki sicriyor canim arada sese yada babayi dinliycem diye uykuya geciste zorlaniyor 😅😅
ezgi-esk minik_koala_ve_annesi O zaman sansliymisim ben😀 Allah yardimcin olsun esim horlarken ben de dalamiyorum uykuya
Patricia minik_koala_ve_annesi ahahahahah ne güzel yalnız değiliz😂😂 tuvalete kalkana kadar duymuyorum derin uykum ama sonra sabaha kadar uyuyamıyorum bana dönüp horluyor. Burnunda eğrilik varmış amelyat gerekli çok zorlanıyorum zaten karnımdan dolayı yatamıyorum bir de bu😮💨 tam baş belası
Gulugulu minik_koala_ve_annesi benim kocam horlayan zaman burnunu tutuyorum tabi rahatsız olup susup o tarafa dönüyor😅😅😅😅😅🤦🏻♀️
yanlisanlamaama minik_koala_ve_annesi benimki sadece burun içindeki etler alerjiden şişince horlamıştı bir dönem gittik o etleri yaktırdık sorun çözüldü😂😂 öyle bir durum varsa bir kbb doktoruna gidilebilir 5dk da yakıyolar mis gibi oluyor 😂
minik_koala_ve_annesi yanlisanlamaama valla ben herifi gotursem suan 1 hafta icindeki horlama sesine birak burun icindeki etleri bademcik ses teli girtlak ne var nee yok alirlar bence😅
minik_koala_ve_annesi ezgi-esk bende ayni sekilde o beni beklese de uyusa sorun yok uyuduktan sonra duymam onuda simdi oglanla ben babayi uyutuyoruz
Hamik Kimse bi çözüm söylememiş bende 5 senedir çekiyorum dürte dürte adamı deli ediğ salona gönderiyorum bayadır birlikte yatamıyoruz bu yüzden çok kötü vir durum asssla horlayan insanla uyunmuyor önce ben uyusam horlamaya uyanmam ama … çözüm nedir acaba
minik_koala_ve_annesi Hamik ben dalsam sorun degil duymam horladigini bi oglumun sesine acik oluyor.kulaklarim😅😅ayri da yatmak ikimizde pek istemiyoruz ama bazen gonderiyorum
CaglaArtul minik_koala_ve_annesi benimkide sırt üstü yatınca çok horluyor 🥲 hemen itekliyorum sağına dönüyor soluna dönüyor yüz üstü yatıyor vs sesi soluğu kesiliyor 😂
minik_koala_ve_annesi CaglaArtul hahahahaa sesli guldum kizz😅😅😅 benimki horlayinca video cekip wpdan atiyorum sabahda goruyor aksam dedim horladigini duydun buna cozum bulalim dedim horlayinca gonder beni askim diyor😅😅
CaglaArtul minik_koala_ve_annesi kız bacım iyimiş senin yöntemi bende çok denedim video çektim her seferinde neymiş horlama sesini ben eklermişim videoya🤣🤣 inanmıyor da hanzo o yüzden gece ses duydummu bi tepmik atıyorum olay bitiyo
yanlisanlamaama minik_koala_ve_annesi 😂😂😂 ben eşim horladığı o lanet dönemde eşimden önce uyuyordum benim uyuduğuma emin olduktan sonra gel yat diyodum öyle çözüm buluyodum😂
minik_koala_ve_annesi CaglaArtul hahahahah yok benimki inkar etmiyor 😅😅😅eklemeye kalksam.senin gibi kukreyen ses bulamam inan ki der cikardim😅😅😅
dilinkopsunemi-bisus CaglaArtul bizim köpüşümüz var o da bizle beraber yatıyo eşimle birlikte borazan gibi horluyorlar evde opera çalıyo resmen geceleri bende video atıyorum garibim köpüşün üstüne atıyo ben değilim diye 😂😂