GamzeTopluKk Sibello maşallah , çok şükür bizde yarın detaylıya girecez heyecan var şimdiden bende inşallah hayırlı haberler alırım bende 😊
GamzeSever Merhaba bende 24+3 üm💙 8 şubat görünüyo normal tarihi tabi belli olmaz ocak 20 den itibaren gelebilir diye düşünüyorum 🤗🤗
GamzeTopluKk GamzeSever sağlıcakla gelsin miniginiz 🙏 sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah yüce Yaradan :)
Pamugumm Merhaba benimde kızım olucak nasipse 25+2 şubat 3 gösteriyor tahmini dogum tarihimiz allahım evlatlarımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
ArslanlardanEsra GamzeTopluKk evet tabi daha gramdırlar da ben 17 haftalıkken 300 grmdı, 21 haftalıkken 374 grmdı sanki bi ayda az kilo almış gibi geldi normali nedir bilmiyorum gerçide 🙃
Enesim ArslanlardanEsra sağlıklı olsunlarda kilo çok mühim değil detaylıda böbreklerimizden birinin geniş olduğunu öğrendik çok kötü oldum inşallah anne karnında düzelir, o yüzden kiloya çok takılmayın rabbim sağlık versin inşallah
ArslanlardanEsra Enesim evet evet kesinlikle öyle rabbim sağlık versin gerisi hiç önemli değil. Siiznde inşallah sorun olmaz kendiliğinden düzelir sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kamelya Nagihan1 aynen öyle valla bazen öyle bi giriyo ki ağrı sırtıma canım kesiliyo neyse sonu güzel olcak 🙏😂 cinsiyeti ne senin
Sdanrr Kamelya benimde öyle çok fena sırt ağrısı cekiyorum hep yatıcam hiç oturmayacağım ağrımasın diye nerdeyse.
06yusuf Zeynp bende 24 haftalik gebeyim ve bugün sadece bir kere hissedebildim tekmesini normal mı bilmiyorum ama biri bana bu dönemde kendilerini uykuya alistirduklar için günü çoğunu uyuyarak geçiriyorlar demisti
Zeynp 06yusuf evet şu sıralar bizimki de çok sakin uyuyor demek ki Ne kadar çok üzerine yoğunlaşırsak hissetsek bile onun hareketi değilmiş gibi geliyor Aslında rahat olmak gerek biraz
Seyda89 21+1 kızım olcak Allah nasip kısmet ederse. Anne yanı beşiği, bebek arabası, anakucağı, küveti, kıyafetleri vs aldım. Ablasından nevresim battaniye havlu vardı. Kıyafet kısmını tamamen kapatamadık ama eksiklerimiz var. Bakım ürünleri, biberon, pompa fln alıcam bide. Kalçam çok fena ağrıyor. Doktor magnezyum verdiği halde geçmedi dinlenemiyorsam çok şiddetli oluyor. İçmediğimde daha kötü ağrıyor. 😢 Topallayarak yürüyebiliyorum resmen çok erken daha şimdiden bu kdr zorlanıyorum nası geçicek kalan 17-18 hafta bilemiyorm 😔
GamzeTopluKk Seyda89 güle güle kullanmak nasip olsun inşallah 🙏 benim de çok ağrım var bazen yatakta dönerken acisiyla uyanıyorum ,geçer inşallah 😊