Zeynepsari34 canım şöyle söyleyim doğum olarak şehir hastanesi ve doktorları nasıldır ben tecrübe edinmedim ama iyi duydum. 6 ay önce ise annem şehir hastanesi kadın doğum servisinde rahim ameliyatı oldu ve biz hastaneden çok memnun kaldık. Tertemiz bir hastane hijyen açısından çok iyi, personel ilgi ve alakası elbette özeller gibi değil ama gayet güzel. Tek bildiğim çok mecbura kalmadıkça sezaryen yapmadığı, normal için çabaladığı. Sen sırf heyet raporu için özelde yapacaksan hiç gerek yok. Sonrasında zaten ücret ödeyerek alabiliyorsun. Eğer maddi açıdan senin için sıkıntı olmayacaksa ben yaşamı tavsiye ederim ben geçen sene yaptım aldıkları para evet fazla ama kesinlikle hakediyorlar. Dakika başı ebeler yanında. Herşeyinle ilgileniyorlar. Çokta Güleryüzlüler haliyle. Star medicayı sorarsan kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şehir hastanesinde bahsettiğim ameliyattan sonra geçen ay annem 2. Ameliyatını orda oldu. Hijyen sıfır. Karaböcekler bizle beraber odada geziyordu. Pek gelip temizlik vs yapmıyorlar. Orayı aklından çıkar bence.