Esranurtslk Normal doğumda kesik atarken uyuşturucu iğne yapıyorlar mi bide yapılıyorsa hissediyor musun keserken merakliyim ilk doğumum nelere dikkat etmeliyim fikir bekliyorum
Sinmn Esranurtslk iki doğumumda da kesi atıldı, uyuşturulmadı ama hissetmedim.. dikerken uyuşturuyorlar
Demetdemircioglu Esranurtslk ben kestiğini hissettimde dikişte daha cok canım yandı dogum ve kesi hiç bişey bence 🤣
Hsrt42 Esranurtslk Cnm hicbişey hissetmiyorsun benim hiç haberim yoktu kesi atıldıgını :D okdr cok bagırmışımki hicbişey hatrlamiom ahahahah
Melisakoca Baharun2 40 dikiş mi 😬 16 dikiş beni bitirdi ve yanlış atılmıştı 1 dikişim arkadaşınız nasıl dayanmış 40 dikişe 😕
Melisakoca Uyuşturmuyolar ama sancıdan onu hissetmezsiniz. Benim doğumumda kesmişler ama ben farketmedim doktorum doğumdan sonra söyledi kestiğini. Ayrıca uyuşturmak amaçlı yaptıkları iğne pek işe yaramıyo en azından bende yaramadı 16 dikiş atıldı ve hepsini hissettim. Dikiş esnasında yapıyolar iğneyi.
Melisakoca Esranurtslk eğer açılma bebek için yeterli değilse kesiyolar yoksa her normal doğumda kesmiyolar o hiç belli olmaz
Baharun2 Melisakoca ne bilim bacım valla bi de koca koca atmışlar bakmaya korkuyom diyodı 🤧 ama 20 günde iyileşmiş
Melisakoca Baharun2 ben 1 ay düz oturamadım 15 gün demişlerdi ama geçmemişti yanlış atılan dikiş yüzünden
seyma281015 Kesi atılırken hiç hissetmedim ama dikişleri atarken çok net hissettim. Ne yalan söyleyim doğurmaktan daha zor geldi bana o dikişler. Bide çok uzun sürdü ama yanımdaki melek kızıma bakarak atlattım onu da ❤️❤️