munevver_frt gkcbrn inşallah 🙏 çok teşekkür ederim siz kaç haftalıksınız peki sağlıkla zamanında doğmaları nasip olur inşallah
gkcbrn munevver_frt anladım tabii nerde iyi hissediyorsanız orda devam edin🙏🏻 Allah’ın izniyle bu kez saglıkla vaktinde kucagınıza alırsınız🤲🏼 korkmayın bolca dua edin, bende edecegim sizin icin🤍 suan 23+6 bebegim🥲
munevver_frt gkcbrn çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla zamanında doğmaları nasip olur sürekli yatıyorum bişey yapmıyorum eşim yapıyor sağ olsun her şeyi 😔
ayseuarslan baby3_ aynıyız ne güzel 🥰 bende 29 haftalık iken gitmiştim en son, 1300 gramdi heralde 1 haftada benimki de olmuştur 1400-1500 kg arası artık haftada bir 200-300 gram alacaklar. Sağlıkla gelecekler inşallah 🙏
gkcbrn munevver_frt amiiin🤲🏼 en iyisini yapıyorsunuz elimizden baska bisey gelmiyor zaten🥺 banada annem bakıyor.
munevver_frt gkcbrn o anneler iyi ki varlar banada Ankarada ameliyatımda annecim 3 hafta baktı şimdilik evde olduğu günler eşim yardımcı oluyor bazen eve gelip yemeğimi hazırlar gider işe tekrar
Elisam22 ayseuarslan aynen iyi günlerimiz daha hızlı kilo almaya başlıcaları bizde agirlascaz haliyle ağrılar umarım artmaz