ayseuarslan Tam bugün 30+0 olduk, gebelik surecim baya zorlu geciyor o yüzden 30lu sayılara ulaşmak mutlu etti beni. 😊 Sonunda 30lu sayılara geçtik hayırlısıyla canlar, zira 20li sayilar geçmek bilmedi. Sizde durumlar ne? 💙
Prenses34_annesi ayseuarslan 20′li sayılar hakkında çok doğru söylüyorsunuz gerçekten çok yavaş geçen bir dönem ama son haftalarda çok yavaş geçiyor diyor kimi insan o aslında kişiden kişiye değişebilen bir durum bence tabii ki de insanın haftası arttıkça yavrusuna kavuşacak günün mutluluğuyla içki kaplanıyor bizim son 51 günümüz kaldı kızımla kavuşmama Rabbim inşallah sağ salim evlatlarımızla kavuşmayı nasip eder acısıyla tatlısıyla da olsa geçiyor Rabbim yokluklarını aratmasın inşallah🥰
1Gunes ayseuarslan yarın bizde 30+0 oluyoruz 🤩 hamileliğimi hatırlamıyorum cidden bulantilar halsizlikler kusmalar nasıl geldik buralara 🐣
Elisam22 ayseuarslan 31.hafta başlarda bulantı her seyden tiksinme yiyememe halsizlik sonra sirt ve popo ağrısı sürekli çiş öfke hali🤣
ayseuarslan Prenses34_annesi Amin hepimizin inşallah 🙏 özellikle bir şey hazirlamadim erken doğum riskim olmasına rağmen, çünkü hep inandim zamanında gelecek inşallah diye. Gelecek hafta başlayacam yavaş yavaş onun kıyafetlerini ürünlerini hazırlamakla geçireceğim bende. O yüzden hızlı gececegini düşünüyorum. Biraz korku biraz heyacan bakalım hayırlısıyla Allah’ın da izniyle zamanında gelecek yavrum 💙
gkcbrn Ben serklajlıyım yarın 24 haftalık olacak. Gercekten zaman gecmiyor. Bir an önce saglıkla 30ları görmek istiyorum🥲🤲🏼
ayseuarslan gkcbrn benimde hep erken doğum riskiyle geçti 20li haftalar ve hep evde yatak istirahatindeydim hala oyleyim. Gerçekten çok zordu ya çok erken doğarsa yasayamazsa diye şimdi biraz daha rahatladım. En azından şu an tehlikeli zamanları geçtik. Allah’ım inşallah hepimize zamanında sağlıkla evlatlarımızı bizlerle kavuştursun 🙏
munevver_frt gkcbrn Merhaba bende serklajlıyım 17 haftamdayım bebek doğum kanalına girmiş ve hunileşme var sizde de oldumu hiç çok korkuyorum yarın yine gideceğiz kontrole
ayseuarslan Elisam22 Allah’tan bende mide bulantısı yok, yiyorum valla 😊 ama kalça yanlarım, belim, sırtım, kasıklarım, ayak şişmesi hepsi var :( hele daha da ağırlasacaz daha iyi günlerimiz 😅
gkcbrn ayseuarslan gerçekten cok zor. Hem yatmak hem bir şey olacak korkusu. Ben eger biraz daha gec kalsaydım dogum olacakmıştı. Buna da şükür. Saglıkla vaktinde gelsinlerde biz yatarız😊🙏🏻
Elisam22 ayseuarslan aynen iyi günlerimiz daha hızlı kilo almaya başlıcaları bizde agirlascaz haliyle ağrılar umarım artmaz
Yenidenanneoluyom ayseuarslan gercekten 20ler gecmiyor sanki😂 25 haftalik oldum ama sanki aylardır 24 25 arasındayim gibi geliyor😂 30u ve sonrasini kolaylıkla bende göreyim inşallah
gkcbrn munevver_frt merhaba bende açılma olmustu ve bebegin suyu acıklıga dogru inmeye baslamıstı. Serklaj olduktan sonra 1 kez kontrole gittim hersey yolundaydı. Öyle birsey söylemediler bana hunileşme vs yok suan. Allah yardımcın olsun, sagsalim vaktinde gelsin inşallah bebegin🤲🏼
gkcbrn munevver_frt birde hangi sehirdesiniz? Ankara ise Prof. Sertaç Esin benim doktorum. Serklajı o yaptı ve onda devam ediyorum. Yuksek riskli gebelik doktoru. Öneririm bi çözüm bulamazsanız 🙏🏻
ayseuarslan baby3_ aynıyız ne güzel 🥰 bende 29 haftalık iken gitmiştim en son, 1300 gramdi heralde 1 haftada benimki de olmuştur 1400-1500 kg arası artık haftada bir 200-300 gram alacaklar. Sağlıkla gelecekler inşallah 🙏
munevver_frt gkcbrn inşallah 🙏 çok teşekkür ederim siz kaç haftalıksınız peki sağlıkla zamanında doğmaları nasip olur inşallah
munevver_frt gkcbrn Diyarbakırda görev yapıyoruz benim doktorum da prof.dr. Mehmet Gövşen Önalan yarın ve c.tesi günü yine kontrole gideceğim burada. Doktorum istersen Ankarada devam et takibine dedi ama orada eşim yanımda olmadığı için hastaneye gidip gelmem sıkıntı hep çok korkuyorum bir şey olacak diye daha önce 20 haftalık erken doğum kaybım var geçen yıl ocak ayında
gkcbrn munevver_frt anladım tabii nerde iyi hissediyorsanız orda devam edin🙏🏻 Allah’ın izniyle bu kez saglıkla vaktinde kucagınıza alırsınız🤲🏼 korkmayın bolca dua edin, bende edecegim sizin icin🤍 suan 23+6 bebegim🥲