elzem62 Tubatgn peki belirtin var mıydı hiiiiç, ne biliyim göğüs acısı falan, yoksa hiçbir belirtin yok muydu 🥹🫰🏻🥲
Tubatgn elzem62 Ben hiç gecikme yaşamadım canım regliden 2 gün önce öğrendim. Bütün belirtileri yaşadım.
elzem62 Tubatgn ne gibi belirtiler mesela, biraz bahseder misiniz 🥲 biraz yeniyim de merak ediyorum 🥹
Tubatgn elzem62 Hamilelik belirtilerinin hepsi işte canım Sık idrara çıkma Uyku hali Halsizlik Duygu değişimi Göğüste hassasiyet gibi gibi 🙂
Fatmadan Benim son adetim 24 ekimdi 24 kasım da adet olmadım 2 gün geçti test yaptım negatifti bende spora falan gittim sonra 4 gün gecikiyordum artık içimden bişey tekrar yap dedi yaptım bu defa yapar yapmaz çıktı erken gebelik testinde kaset test vardı onu da yaptım o da hemen çıktı ertesi gün kan vermiştim beta 101 çıkmıştı doktor kontrollerimizde hep son adet tarihime göre 10 gün geç döllenme olmuş ben bu hesaplama işlerini yapamam yapabilen varsa bana ne zaman hamile kaldığımı söyleyiversin kızlar 😂😂😂
Pkr Melisaekr merhaba şuan benzer durumu yaşıyorum. Adet gecikmenizin 11. Gününde mi beta 14 çıktı? Sonra herşey yoluna girdi mi?
Melisaekr Pkr evet 11.günde kanda zor öğrenmiştim 2 buçuk 3 haftalık felanmış, doktor geç döllenme olduğunu söyledi, sonra herşey normale girdi bebeğim doğdu 1 aylık oldu bile🥰
Pkr Melisaekr maşşallah. Benimde betam artış gösteriyordu ama bugğn kahverengi lekelenmelerim var canım sıkıldı biraz
Yksl1634 _Hill_ ben son adetimden diğer ay adetime kadar test yapmadım 6 günüm geçince yaptım doktora gittiğimde ise arada 10 gün fark gördük yani adet tarihimle döllenme arasında 10 gün var
_Hill_ Yksl1634 teşekkürler muhtemelen benimde öyle adetime 3 gün falan gebe kaldım çünkü 6 gün kala yumurtladım.Kan tahlili vericem bugün yada yarın kesinleştiricem😊Şuan açık sarı kokusuz günlük pedime geçen akıntım var bu durum normal mi?